Pozdravljeni,
gledam bluetooth slusalke za v uho za mobitel.
In me zanima ali delujejo vse tudi s prenosniki (tudi mikrofon) oz katere potem vzeti?
Imel bi namrec ene za oboje (mobitel + PC).
Naceloma je res in zeeeeeloooo pomaga, da sta zvok in slika sinhronizirana.Glede na to da imaš androidni telefon bi jest pogledal za slušalkami ki podpirajo APTX, APTX Low latency, APTx HD kodeke. So dosti boljši kot standarden SBC kodek.
Huawei mi niso toliko všeč, ker imajo tisti štrleči del =) Sicer imam Huawei mobitel.
Nekako si ogledujem:
- Samsung galaxy buds
- B&O E8
- JBL free X
Zakaj pa ne? Če hoče dobro izkušnjo, rabi dober izvor, pa dober player, pa dobre slušalke. Potem je to to.Kaj mora dogajat človeku, da da 220€ za Bluetooth slušalke
Hud problem teh slušalk je da po par dneh hranjenja v etuiju popolnoma izgubijo baterijo. Imaš res veliko o tem na spletu. Problem je v HW in se ga ne da odpraviti s posodobitvami. Tako da močno odsvetujem nakup ravno zaradi tega.Z svoj denar definitivno te
MOMENTUM True Wireless | Sennheiser Australia
Sennheiser’s exquisite MOMENTUM True Wireless set a new benchmark for audio quality, comfort and craftsmanship.en-us.sennheiser.com
Pa še mimo vrste ima odlično ceno
Sennheiser slušalke Momentum True Wireless In-Ear | mimovrste=)
Momentum True Wireless so popolnoma brezžične slušalke s tehnologijo Bluetooth 5.0.www.mimovrste.com
A so kakšne izkušnje z bone conduction slušalkami? Bi si namislil za na bicikel, da ne bi imel težav s sledenjem prometu. Kvaliteta zvoka mi ni jako pomembna, ker se zavedam, da tole ne bo ravno hi fi.