BlueTooth slušalke

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.772
15.834
113
Pozdravljeni,

Malo sem že brskaj po arhivu Alterja vendar mi ni uspelo najti nič uporabnega, tako da se sedaj obračam na vas znalce
grin1.gif
Verjetno se za kakšnih 40-60€ že dobi kaj konkretnega?

Hvala za vse odgovore in LP
pozdrav.gif

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.214
1.386
113
Trenutno imam Samsung HM 1700. Prej sem imel neko Motorolino.
Tale samsung mi ne paše preveč, mi je bila Motorola dosti boljša. Kakovost in doseg je dobra, ampak enostavno mi ne paše kako se pritrdi na uho...

Tako da poskusi preden kupiš, da se neboš zaj...

Sem ravno šel iskat Katera Motorola je bila:

Motorola HS820 že davnega leta 2004. Škoda da danes ni kaj podobnega :/

Nazadnje urejeno:

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.160
3.630
113
Marlbor
Meni je pri nakupu slušalke edini pogoj, da ima tipko za vklop primerne velikosti. Enkrat sem se napizdil z eno Nokia slušalko, ki je imela 1mm velik gumbek za vklop, pa še pogreznjen v ohišje, da bi skoraj buciko rabil, da jo vklopiš. Sorry, takšna zadeva v avtu ne pride v poštev, ker ko mi zazvoni telefon, moram na telefonu aktivirati BT in vklopiti slušalko v 5 sekundah, z eno roko ...

cnpod

Fizikalc
20. okt 2013
723
101
43
Pred dnevi sem nabavil eno kitajsko http://www.amazon.de/Fineblue-FD890-Stereo-Bluetooth-Headset/dp/B00IYU9EXW bluetooth slušalko, pa sem naletel na manjšo nevšečnost.
Slušalka je kitajska in ima govorno obveščanje o številki klicočega (ob dohodnem klicu ti zrecitira številko klicočega), govorno ti sporoči kdaj je povezana itd.. Skratka, slušalka je za moje pojme space shuttle med slušalkami, problem pa je, da govori v kitajščini, ki pa je seveda ne razumem. Ima kdo kakšno idejo kako se to prešalta na angleščino? Navodila so tako nikakva, da tega nikjer ne najdem opisanega.
Hvala za pomoč.

Nazadnje urejeno: