bluetooth selfie stick

tdi

Fizikalc
7. dec 2011
1.693
11
38
Morda kdo ve, zakaj mi pri uporabi daljinca za palčko napiše na telefonu, da ni pravi pin, na drugem telefonu pa dela daljinec normalno.?

tdi

Fizikalc
7. dec 2011
1.693
11
38
Se morda sam tako počutiš?
grims-1.gif

woowek

Tajkun 08
7. sep 2007
693
1
18
Meni jej tudi na enem telefonu delovalo, na enem mi je pa višalo glasnost namesto, da bi slikalo.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Zakaj bi se sploh hotel slikat?
sprasujem se.gif
Ma OK, naj dela folk kar hoče, samo grem raje preko mesta samo v hello kitty tangicah kot s tem v roki...

Piccadilly

Fizikalc
22. dec 2009
1.716
68
48
Poznam pare ki majo to palico da se lohka oba slikata na potovanjih brez da bi telefon ali fotič zaupala popolnim tujcem.

Ampak eni ste pa ibr kul ko se sprehajate s hello kiti tangiči čez mesto.

tomi

Guru
1. sep 2007
18.690
9.904
113
40
MB
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
sprasujem se.gif
Ma OK, naj dela folk kar hoče, samo grem raje preko mesta samo v hello kitty tangicah kot s tem v roki...

instant predsodki pa to
grin1.gif

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
sprasujem se.gif

Selfie je samo novodoben izraz za nekaj kar obstaja že tisočletja, t.i. avtoportret. Zakaj? Hja enostavno fotografi tudi kdaj hočemo biti na kakšni sliki, ki služi kot nek dolgoročen spomin. Ko sem sestavljal foto knjige za tamale recimo sem imel ogromen problem, ker sem ugotovil da sem na izmed 100.000 fotografij, na njih natanko 3x. Tako da okoli te fame, selfiji so za pozerje in podobno, so malce mimo.
rolleyes-1.gif

Imam pa k sreči dolge roke, tako da za enkrat ne vidim potrebe po dodatni palici.

Nazadnje urejeno: