Bluetooth adapter za zvočnike

karamarko

Pripravnik
29. sep 2014
365
0
16
Zvočnikom (brez bluetootha) bi rad omogočil bt povezavo. Obstajajo adapterji, ki ji priklopiš preko aux. Ima kdo izkušnje s tem? Kakor berem po amazonu, se zelo izgubi kvaliteta zvoka.

hermann

Guru
19. mar 2014
9.729
6.624
113
po mojem je odvisno kakšen dac ima tisti adapter vgrajen

po mojem od kakšnega logitecha ne more bit tako slab, imam pa enega za 2€ iz aliexpressa in se vsekakor pozna pri kvaliteti, pa še vse motnje pobere

casio

Fizikalc
19. nov 2014
536
28
28
https://www.aliexpress.com/ite...308.4.19.sJkNWI

Tegale jaz uporabljam v avtu za prostoročno telefoniranje in poslušanje glasbe. Vtaknem vtič v aux in se s telefonom povežem na bluetooth in dela. Nad kvaliteto basov itd. nimam nekih pripomb glede na to ceno. Moti me edino to, da je na telefonu glasnost do konca in na radiu tudi pa ne zadovoljuje mojih potreb po glasnosti. Mogoče sem že gluh od vsakodnevnega navijanje, nevem. Avto sem imel zunaj v minusu pa je baterija zdržala par dni in mislim, da lahko obenem, ko poslušaš tudi polniš baterijo. Doma mi je fajno, ko gledam kak film na postelji in se s prenosnikom povežem z njim, ko je vklopljen par metrov stran v zvočnike in tudi dela BP.

Thazz

Fizikalc
8. sep 2007
529
36
28
Sairach
Jaz imam od Logitecha iz bigbanga za ca 40 eur in nimam pripomb.
Uporabljam pa predvsem za poslušanje internetnega radia, da se s telefonom povežem na zvočnike.

colos

Pripravnik
12. jan 2008
494
6
18
Imam logitechovega in dela super. Imam pa tudi enega iz aliexpressa, zvok je v redu vendar pa izgublja komunikacijo z BT. Malo dela malo ne dela, enkrat se konekta brez težav drugič ga moraš ugasnit in ponovno prižgat.

Steve

Guru
13. avg 2007
10.010
1.900
113
Kvaliteta zvoka je res porazna, sploh pri kitajcih. Boljša rešitev je npr. Google Chromecast audio, rabiš pa za delovanje wifi omrežje in potem glasbo predvajaš preko telefona, tablice ali računalnika

karamarko

Pripravnik
29. sep 2014
365
0
16
Chromecast audio je nekaj takega kar iščem. Kul mi je, da se priklopi na elektriko in ne rabim stalno polnit baterije.

Steve

Guru
13. avg 2007
10.010
1.900
113
Ne rabi ga player podpirat, ker gre streamanje preko sistema, ne aplikacije za predvajanje

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
vbistvu zna oboje.
ali app podpira, ali pa chromecast app spusti ven vse zvoke.

Kako pa dela brez wifi-ja? Ker v avtu nimaš wifi-ja.