Bluechart G2 Vision

matejdro

HACKER 08
6. jan 2008
2.267
0
36
Ja karta je samo za jadran, ker je pač bilo to naloženo ob nakupu. Drugače pa naj nekdo, ki ima 2x5 prosim poskusi, če dela ali ne.

Nazadnje urejeno:

Mato82

Pripravnik
3. jul 2008
34
0
6
Glej jaz bom zrihrtal Sd kartico VISION G2 manjša regija Jadran samo pa mi boš povedal kak jo skopirat da bo delala v napravi. OK?

Mato82

Pripravnik
3. jul 2008
34
0
6
Jaz jo lahko dobim nebom je kupil ampak bi si jo rad skopiral oz. naložil. Imam gpsmap420s nimam pa karte. Je kakšna možnost da si jo naložim, ker ne morem pa priti do id naprave, ker mora biti priklopljena.----si jo lahko od kje snamem in pol naložim na SD odklenjeno za vse naprave, ter vstavim v napravo?

deyid

Pripravnik
20. feb 2008
35
0
6
iz te moke ne bo kruha
frown-1.gif

Nazadnje urejeno:

matejdro

HACKER 08
6. jan 2008
2.267
0
36
Dober ftp deyid, samo malo bo treba organizirat vse skupaj.(V mape, npr. garmin xt instalacija, garmin xt datoteke, nuvi datoteke, kartograija ipd.). Lahko pa tole potem postane uradni alter garmin ftp, kjer so gor vsi potrebni fajli za nuvije in mobile xt/pc. Če želiš, ti lahko jaz pomagam organizirat datoteke.

Nazadnje urejeno:

kingo

Pripravnik
10. maj 2008
584
21
18
Fantje, ne delati neumnosti. Za to se odvzame vse računalnike (oprema) + (zaenkrat) pogojna kazen + povrnitev vse nastale škode + odškodninska tožba npr. distributerja Adriaroute in AdriaTopo... Če ste pametni pozabite vse skupaj!!!!!!!!!

Drago

gps navigator
20. jul 2007
2.833
10
38
Stara Bučka
Citat:
Uporabnik Matko pravi:Vsebinsko ste sicer v kalnih vodah.

Voham piratstvo? Res ste popolnoma na robu in verjemite, da Garminov zastopnik zelo budno spremlja tole temo. Ukrepali so že za manjše stvari.

Moderatorjem priporočam, da malce preverijo legalnost te debate, da ne bo kdo zaradi nevednosti imel probleme.

I

Izbrisan uporabnik #488

Tema je res postala že mejna, opozorilo tistim, ki javno "piratizirate"!
Bom malo pustil še, če se bo debata razvijala o karti, drugače zaklep.