Blondinke, rdečelaske, rjavolaske, črnolaske in...

Crna_Ninja

Fizikalc
25. dec 2007
514
91
28
Nima veze katere barve je, ker dostikrat se izkaže, da bi naravna barva nekaterih morala biti blond.

Batate

hepan
21. jul 2007
240
0
16
Zaj jaz bi po izkušnjah tak reko:
  • Bjonde: Imajo vakum v glavi da ti tiča kar samo notri pozauga. Zna te biti problem kak ga vun dobit pa čeprav imaš bolj malega, se lahk zahaklata tak da je treba doktorja na pomoč poklicati.
  • Gosti črni lasi pa kila pudra: ko puder doli pade se vidi, da ima pod nosom brke, tam doli pa pravi Kočevski Rog. Ker nisn tarzan, ga tam not jaz nebom tišal, ga bom še izgubo v pragozdu.
  • Rdeči lasi: To je komunistka in hebeš komunizem.
  • Rjavi lasi: To je neokomunistka, kera je po letu '91 samo barvo zamenjala, v osnovi gre pa za isto sraje.
  • Sivi lasi: Super za potegnit, ker te njeni zobi nea grickajo (ker jih preje da vun pa v kozarec) pa izkušene so, tak da znajo. Samo se jih pa nea sme preveč zmatrati, ker jih lahka fršlok trofi, te pa se moreš hebati še s policaji, kaj si naredo.
  • Zeleni lasi: Si pijan pa nea veš, da v resnici krmo za krave natepavaš, recimo kup detelje.

Za zmirom vaš, Batate

kladu

Pripravnik
10. feb 2010
60
0
6
Barva las nima veze. Ko se kakšna huda pobarva na drugo barvo, bo še vedno huda, za fukjene babe pa isto velja
grin1.gif

lager

Pripravnik
3. dec 2008
383
1
16
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Kaj na črnih okah vidiš, ne razumem.

Črke oke še vedno ne kapiram

blackangelicamkcd1658-01_002.jpg

Tudi men se ne dopadejo kej preveč, ampak tejle pa prou pašejo
zmaga.gif

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
Oči so pač čist odvisne od bejbe. Jaz pač avtomatično pogledam za vsako rdečelasko in pa črno z "kleopatra" čupo. Fetiši pač

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.580
10.798
113
vmes je IN (skrit, ali ipak)...torej ce se najde oboje ali eno in drugo, odleti iz liste.