Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Mogoče kdo ve, kaj pomeni: možnost navigacije glede avtoradia? To, da si jo sam instaliras? Gre za avtoradio Blaupunkt San Diego 530 Pa mogoče potem še kako podvprašanje - kako pa si jo sploh lahko sam instaliras?
Tako kot je napisano v opisu radia, je ves hardware tu, se pravi GPS modul in antena, torej se verjetno na kakšno SD kartico naloži navigacijo z kartami in je to to. Za postopek vprašaj google.
Pozdravljeni, dosedaj sem imel vseskozi samo original avtoradio, zato bo vprašanje mogoče za koga smešno. Glede na to, da gre pri San Diego za bolj "smart" mašino, ali se radio avtomatično prižge ob zagonu? (seveda če je tako zvezano
)
Ali pa se prižge samo osnovni zaslon in moraš potem izbirati? MI to mogoče lahko pove kdo, ki ima prav ta model doma? (iz prve roke)
Cisto normalno se prizge vse tako kot pri "original" radiju. Se celo postaja je ista kot tisti trenutek, ko si ga izklopil.
Ce si bos uredil se Igo, te tudi nastavljen cilj pocaka.
Ce zelis se sprejem TMC informacij, lahko dokupis se anteno za TMC (sam sem jo dobil tukaj: http://www.gns-gmbh.com/ ), samo komot prezivis brez tega dodatka.
Citat: Uporabnik bste pravi:
... Cisto normalno se prizge vse tako kot pri "original" radiju. Se celo postaja je ista kot tisti trenutek, ko si ga izklopil.
Ce si bos uredil se Igo, te tudi nastavljen cilj pocaka...
Še kolebam med odločitvijo za nakup novega San Diego 530 (LITE) ali pa rabljenega (malo boljši model Blaupunkta). Slednji je cca 150€ cenejši. MI lahko kdo svetuje, ali je vseeno bolje vzeti novega? Pa še nekaj, prodajalec mi zraven ponuja vzvratno kamero (dodaten strošek cca 90€ večji). Ali mogoče ima kdo tako kamero nakdnadno vgrajeno. Je res tako "fajn" imeti še ta gadget. Nikjer namreč ni v živo predstavljeno, kako to izgleda in je kupovanje malo na pamet včasih drago - zame je že bilo.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.