BLAGOSLOVLJENE BOŽIČNE PRAZNIKE IN SREČNO NOVO LET

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
seveda so prevzeli moto če je pa cesar pozabilžekateri krščanstvo naredil za uradno rimsko religijo. in potem je rim propadel... vrjetno si je religijo celo sam izmislil. je bil pač monoteizem takrat popularen...

erikson

Guru
25. avg 2007
22.761
6.532
113
Citat:
Uporabnik Demz pravi:
In ko nas ne bo več sram stati pod svojo zastavo, bomo dozoreli.
Kolikor gledam na prvem programu nacionalne televizije nekateri danes stojijo pod rumeno-belo zastavo.

jest5

Guru
18. avg 2007
26.128
-8.786
113
Bogovi so padli na glavo
grin1.gif

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Ce je pa smesno kako dolocen del obcestva religiozno praznuje poganske festivale, ampak se pa neskoncno vzburi ko kdo to omeni.

Ampak, ja, vesel dan mladega sonca / Yule / Mitrovo in Jezusovo rojstvo.
wink-1.gif

Mi lahko poveš kdo se je "neskončno vzburil"? Sodiš po sebi?

Mi lahko poveš kateri poganski festival si omenil s prilepljeno sliko?

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Citat:
Uporabnik rajko0028 pravi:
Vsem ki jim Božič kaj pomeni : Doživet in blagoslovljen Božič Vam želim.

PS
Vsem, ki jih Božič in njegova simbolika moti pa želim, da nas pustijo pri miru in v miru praznujejo . 20. 4. ali 25. 5. ali pa celo 18. 12.

Tako kot se vsak vtakne v temo o partizanih?

Veliko še manjka NOBu do religije; zaenkrat je to bolj raven sekte - zelo fanatične sicer...

I

Izbrisan uporabnik #488

No, saj bo kmalu konec teh neumnosti z jaslicami vred.

Runo

Guru
11. avg 2013
2.031
704
113
Čudno, da komunisti to sploh dopuščajo.

Citat:
Uporabnik skala pravi:
užitek se najde v različnih rečeh... včasih tudi v resnici.

Kaj pa, ko je ta resnica le zabloda nekega blodiča?

I

Izbrisan uporabnik #488

Carsko je, ko greš gledat lutke pa vidiš, da jih fotkajo z mobilcu :)

O jaslicah govorim.

Človeška norost ne pozna meja, še psa ne moreš taki natrenirati.

Runo

Guru
11. avg 2013
2.031
704
113
Meni je še vedno večja neumnost verjeti, da je vse, kar danes vidimo plod milijard^milijard naključij. Vere so pa le preprosta razlaga tistega, kar postaja moderni znanosti vsako leto bolj jasno - da smo produkt inteligentnega kreatorja.
wink-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Mobilnik so v Vatikanu razvili... Malo so polistali po svetem pismu in našli navodila v kazalu.

Stupid, stupid

jest5

Guru
18. avg 2007
26.128
-8.786
113
Citat:
Uporabnik Runo pravi:
Meni je še vedno večja neumnost verjeti, da je vse, kar danes vidimo plod milijard^milijard naključij. Vere so pa le preprosta razlaga tistega, kar postaja moderni znanosti vsako leto bolj jasno - da smo produkt inteligentnega kreatorja.
Kero "znanost" pa imaš v mislih?

Runo

Guru
11. avg 2013
2.031
704
113
S holografskim vesoljem se je ukvarjal že Einstein, danes pa dejansko prihajajo do izračunov, ki teorijo kreatorja še kako potrjujejo.

Zlati rezi, Fibonaccijeva zaporedja v mikro do makro elementih, kozmološke konstante, skalibriranost do nemogoče popolnosti in še in še in še. Holografsko vesolje, teorija strun in religija tvorijo zelo logičen sistem, ki bo po moje enkrat dejansko dokazan.

Le, da obstaja še vedno peščica ljudi, ki verjame, da je taka mojsterska kreacija posledica milijard in milijard možnih naključij v multiverzumu. Takoj, ko so fiziki izključili neskončnost in njihov lasten paradoks, da iz nič ne more nastati nič, razen pri velikem poku, ko naj bi bil neskončen time-space stisnjen v eno mikro točko, se jim je resnica ponudila na dlani. Verjamem, da bo v roku 50 let matematično dokazano, da smo produkt inteligentnega kreatorja. Zelo velika verjetnost pa je dokazana že danes.