Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Vse kar si napisal in še: Na občutek se mi zdi, da tudi baterija bolje zdrži. Se pa vidi, da lepo "spremljajo" navade BB uporabnikov, ker je res vse kot mora biti in kar je najbolje je še manj klikanja kot prej
Največja pridobitev je po mojem mnenju webkit browser in universal search, pomanjkljivost pa velik memory leak. Ob instalaciji v petek sem imel 44 MB prostega pomnilnika, včeraj pa samo 20. Težavo predstavlja zame še nedelovanje Klika NLB, ne vem pa, če ostalim deluje normalno. Baterija se mi zdi, da je zdržala nekoliko dlje pri OS5. Nasplošno pa so občutki pozitivni.
Fantje imam vprašanje glede imenika...Zanima me kako nastaviti, da bi imel recimo tako kot pri androidu kontakte iz FB-ja samo tiste kateri imajo tel. številko zraven?? Trenutno imam vse kontakte od maila, sim, fb-ja slikce od fb-ja so se samo nekaterim prikazale ne pa vsem.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.