BlackBerry APP World končno v SLO

Bane82

Zelenc'
28. jan 2011
15
0
1
A vam trenutno aplikacija deluje? Sam sem si jo ponovno namestil včeraj, ko sem povsem naključno brskal po telefonu in sem se odločil, da poskusim srečo, ali zadeva deluje .. in nekako polovično to tudi drži, a pri vsakem dolpotegu aplikacije meče ven error - ''There is an issue with BB APP world. APP must now close...''. BB ID imam in sem registriran, a me nikoli ne spusti naprej...

Ravny

Pripravnik
23. avg 2007
667
3
18
Ja kar precej tezav je z app worldom ME dela cisto tako kot bi moral
frown-1.gif

Bane82

Zelenc'
28. jan 2011
15
0
1
Citat:
Spoštovani,

zahvaljujemo se za vaše elektronsko sporočilo.

Obveščamo vas, da bo po podatkih z 1.2.2011 aplikacija APP World za Blackberry uporabnike v Sloveniji ponovno dosegljiva.

Lepo vas pozdravljamo.

Si.mobil
Naročniški sektor

Nazadnje urejeno:

Ravny

Pripravnik
23. avg 2007
667
3
18
A si dobil uradni odgovor od Simobila... No upajmo da bo po 1.2.2011 res delovalo BP
wink-1.gif

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Pa kaj vam ni jasno. Aplikacija ima soft launch in tudi nikjer ni bilo uradno, da je to to.

Torej, nekakšna BETA faza. Seveda, da ima potem kakšne probleme.

Prosil pa bi: če se komu res da s tem ukvarjati, naj pošlje še uvoznikom, ki imajo aparate z OS X ali Android, naj ponudijo tudi plačljivi market oziroma naj k temu stremijo. Jaz bi bil navdušen
smile-1.gif

Bane82

Zelenc'
28. jan 2011
15
0
1
Sam imam pa sedaj drugo težavo - povsod mi namreč napiše: ''xxxxxxxx is not available for download from BlackBerry App Wold''.

Če si želim namestiti aplikacije preko spleta, mi pa ves čas teži z PayPalom, četudi gre za free zadeve.
rolleyes-1.gif

Nazadnje urejeno:

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.099
139
63
okolica mesta
Če nisi registriran iz app worlda ne moreš vleči dol programe. Vsaj pri meni je tako pri zadnjem SW-ju.

Nazadnje urejeno:

Bane82

Zelenc'
28. jan 2011
15
0
1
Seveda sem registriran. Po zadnjem mejlu s strani Simobila, naj bi že včeraj delovalo bp, a mi še vedno javlja isto napako.

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Samo ostalim deluje? Meni in tistim, katere poznam, že nekaj časa brez vsakršnega problema. Kateri aparat pa imaš? Daj probaj popolnoma rebootat telefon, tako da iztakneš baterijo. Pa probavaš DL-jati preko WLAN-a ali preko omrežja operaterja?

Bane82

Zelenc'
28. jan 2011
15
0
1
Ja sej zato me tudi jezi - ker očitno ''vsem'' deluje. Jeb***.
smile-1.gif

Poskušam preko omrežja operaterja - sedaj sem poskusil še preko wlana, pa mi napiše, da je povezava preslaba, a spletne strani mi odpira z neverjetno hitrostjo. Sej pravim, čudno vse skupaj...
frown-1.gif

Imam pa Curve 8900. In ne, niti ''hard'' reboot ne pomaga.

Nazadnje urejeno:

japke

Fizikalc
13. avg 2007
1.349
12
38
44
skoz okol
moraš se polno registrirat na spletu (3 koraki).

Opažam pa, ko prižgem APPworld, mi prekine povezavo s serverjem za ca 1 minuto. (mali edge). Potem se poveže bp.

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Če tudi registracija preko spleta ne bo pomagala, pa mislim, da lahko za rešitev povprašaš pri uradnem zastopniku za BB-je ali pa na kakšnem BB App World supportu, saj očitno ni kriv operater ali aplikacija, ampak zna biti kaj pri tvojem aparatu?

Ravny

Pripravnik
23. avg 2007
667
3
18
Citat:
Uporabnik japke pravi:
moraš se polno registrirat na spletu (3 koraki).

Opažam pa, ko prižgem APPworld, mi prekine povezavo s serverjem za ca 1 minuto. (mali edge). Potem se poveže bp.

Enako se dogaja tudi meni !

gr69

Guru
15. dec 2009
11.642
2.690
113
še v SLO - ampak komaj
Citat:
Uporabnik Bane82 pravi:
Ja sej zato me tudi jezi - ker očitno ''vsem'' deluje. Jeb***.
smile-1.gif

Poskušam preko omrežja operaterja - sedaj sem poskusil še preko wlana, pa mi napiše, da je povezava preslaba, a spletne strani mi odpira z neverjetno hitrostjo. Sej pravim, čudno vse skupaj...
frown-1.gif

Imam pa Curve 8900. In ne, niti ''hard'' reboot ne pomaga.

Naložil najnovejši FW?

Bane82

Zelenc'
28. jan 2011
15
0
1
Najnovejši
wink-1.gif

Kako se naj ''registriram'' na spletu? To je tisto, ko na koncu zateži za povezavo z paypal? Paypal računa jasno nimam, ker niti ne nameravam DL plačljivih zadev, torej sem obsojen na nedelovanje? Ker namreč brez povezave z paypal računom me preko neta ne spusti prko tretjega koraka (ker sem jasno poskušal aplokacije prenesti tudi preko računalnika...).