Blackberry 9800 Torch

jernejd

Majstr
2. sep 2007
1.328
153
63
Ima kdo? Kakšna je primerjava z 9700 Bold? Potrebuješ fizično tipkovnico ali ne?

Jernej

Nazadnje urejeno:

undefined

Fizikalc
6. jan 2008
1.220
0
36
Jaz sem se par uric igral z njim pa me ni prepričal. Point BlackBerry aparata (poleg mailov) je dobra fizična tipkovnica in tega bi se RIM moral držat. Da se pisat na obe ampak fizična je precej boljša.

Zdi se mi da je aparat podhranjen in da je OS6 malo prevelik zalogaj za 9800.

Pomoje je najboljši BlackBerry še vedno Bold 9000..

jernejd

Majstr
2. sep 2007
1.328
153
63
Citat:
Uporabnik undefined pravi:
Jaz sem se par uric igral z njim pa me ni prepričal. Point BlackBerry aparata (poleg mailov) je dobra fizična tipkovnica in tega bi se RIM moral držat. Da se pisat na obe ampak fizična je precej boljša.

Zdi se mi da je aparat podhranjen in da je OS6 malo prevelik zalogaj za 9800.

Pomoje je najboljši BlackBerry še vedno Bold 9000..

Hm,

kaj pa primerjava z iPhone ali GalaxyS? Jaz sem kar precej let preživel na dotičnih zaslonih in me še vedno mikajo. Po pravici povedano bi najraje imel 9700, ki ima še zaslon, občutljiv na dotik
smile-1.gif
.

Jernej

grobo

Pripravnik
23. jul 2007
893
0
16
Mah ni primerjave. Mene so dvojne kontrole precej motile, od vsega pa najbolj fizične tipke za meni in "nazaj". Pogrešam 9780....

undefined

Fizikalc
6. jan 2008
1.220
0
36
iPhone 4 je svoja liga. HQ telefon (izdelava, spec, OS.. vse), kar Torch sigurno ni.

Galaxy S je svoja liga. Velik in "lep" ekran, hiter telefon, dobra kamera.. vse kar Torch ni.

Torch je svoja liga. Če rabiš touch screen, bi raje vzel katerega od zgornjih. Mislim, da s tem aparatom niso vedeli kam ciljajo. Hoče biti posloven in za zabavo ob enem. Ampak ni niti eno niti drugo (vsaj zame ne).

Bold 9700 nima TS (verjetno si mislil Torch 9800)? Svetujem ti da se nekje malo poigraš z njim pa ti bo takoj jasno ali je to zate ali ne.

Bold 9700 / 9780 je enostavno najboljše kar RIM ima ta hip. Majhen in hiter aparat, dobra tipkovnica, prav tako novi OS6, super baterija (napram ostalim BBjem..),.. Če pa bi rad še malo zabave pa si omisliš še kakega iPod touch 4.generacije pa je čista zmaga (če oboje "ugodno dobiš", še kar precej ceneje prideš skozi kakor z iPhone 4 / novi Torch /..)

jernejd

Majstr
2. sep 2007
1.328
153
63
Citat:
iPhone 4 je svoja liga. HQ telefon (izdelava, spec, OS.. vse), kar Torch sigurno ni.

Galaxy S je svoja liga. Velik in "lep" ekran, hiter telefon, dobra kamera.. vse kar Torch ni.

Torch je svoja liga. Če rabiš touch screen, bi raje vzel katerega od zgornjih. Mislim, da s tem aparatom niso vedeli kam ciljajo. Hoče biti posloven in za zabavo ob enem. Ampak ni niti eno niti drugo (vsaj zame ne).

Bold 9700 nima TS (verjetno si mislil Torch 9800)? Svetujem ti da se nekje malo poigraš z njim pa ti bo takoj jasno ali je to zate ali ne.

Bold 9700 / 9780 je enostavno najboljše kar RIM ima ta hip. Majhen in hiter aparat, dobra tipkovnica, prav tako novi OS6, super baterija (napram ostalim BBjem..),.. Če pa bi rad še malo zabave pa si omisliš še kakega iPod touch 4.generacije pa je čista zmaga (če oboje "ugodno dobiš", še kar precej ceneje prideš skozi kakor z iPhone 4 / novi Torch /..)

Saj imam BB 9700... Ampak pravim, da bi moral imeti TS takšen kot je
smile-1.gif
. Nič, ostajam na njem.

Jernej

undefined

Fizikalc
6. jan 2008
1.220
0
36
Ja pomoje najboljša odločitev..
smile-1.gif

Saj bo letos še dosti telefonov, itak pa pravi RIM da so tablice prihodnost tako da počakajmo
smile-1.gif

jernejd

Majstr
2. sep 2007
1.328
153
63
Citat:
Ja pomoje najboljša odločitev..
smile-1.gif

Saj bo letos še dosti telefonov, itak pa pravi RIM da so tablice prihodnost tako da počakajmo
smile-1.gif

A imaš slučajno kakšen novejši OS6? Jaz imam 6.0 Bundle 1308...

Jernej

undefined

Fizikalc
6. jan 2008
1.220
0
36
Jaz nalagam le hibride (willyboy6, bthm..).

Trenutno imam SupremeBG v3 - Best Ultra Lite Hybrid.