BLACKBAERRY 8800!!

rambo123

Zelenc'
9. apr 2008
8
0
1
Halo...
Ali ima kdo BlackBerrya 8800?? Naj se mi javi......
grin1.gif

rambo123

Zelenc'
9. apr 2008
8
0
1
Ja....js ga imam tedn dni.....pa mi je full všeč...sam nekaj me mori...nimam interneta zrihtan na mobiju...ko odprem za navigacijo blackberry map nimam zemljevida noter....samo take poševne črte....kje dobiti te mape ali pa kje bi dobil kak garmin xt za BB...pa kako to naložit,če lahko to kje downloadam s PC-ja??

LaChupaCabre

Zelenc'
10. jan 2008
7
0
1
Zdravo, mene pa nekaj drugega zanima.
Kako si narediti filtre za maile.
Včiraj sem ga dobil kot služben telefon in na službenem mailu pride
en kup spama gor. in bi si naredil filter za določene maile.
Ali je to mogoče.

Pa še nekaj naročnina je na simobil.
Ali že ima simobil kakšno nadgradnjo OS bbja

Kuk pa mi je jasno še garmin mobile xt ne dela na BB
Problem je v tem da ga ločeno ne moreš naložiti (preko kosmatinca mislim) kot pri symbian in PDA
bonk.gif

Vsaj tuk sem izbrskal doslej

Nazadnje urejeno:

BB_Maister

Pripravnik
27. jul 2007
60
0
6
Glede BB maps- ne vem sicer kakšne črte imaš na ekranu, ampak je treba vedet da mape downloada preko neta in gre stvra počasi. Zaenkrat še nisem zasledil programa, ki bi ga loh naložil na spominsko kartico, če ga pa kdo ima me pa popravite.
Kako da nimaš dostopa do net-a. Če ne pojdi na spletno stran in si pošlji sevice book-e. Pa bo!

BB_Maister

Pripravnik
27. jul 2007
60
0
6
Veliko je odvisno kakšno verzijo uporabljaš. V primeru da imate službeni blackberry server, ti naj spam poštima kar administrator tega serverja, ker ga sam ne moreš.
V primeru pa da uporabljate internetno varianto, pa si spam poštimaj na internetu. za simobil: www.mobileemail.vodafone.si

LaChupaCabre

Zelenc'
10. jan 2008
7
0
1
Ja internetno varianto simobila uporabljam. Tak da sem si že uredil najbolj težavne spame. Hvala za informacijo.
Ali obstaja kakšen dober program za urejanje excel datotek. Nekakšen office za blackberry.

Kar se tiče GPS-a mi pa je škoda da se ne da kakšnega garmina xt gor naštimat.
Mogoče bo novi tom tom naredil kakšno revolucijo. Ampak prvo še morejo malo karte poštimat za Slovenijo.

Drago

gps navigator
20. jul 2007
2.833
10
38
Stara Bučka
Simobilov neomejen paket prenosa podatkov in Nav4All je najboljša izbira za BB8800. Programov na kartico ni možno nalagat, tako da se tudi program prenaša preko neta. Garmin za BB8800 obstaja, vendar ni "testne" variante. Meni Nav4All dobro služi, pa še tracking ima.

LaChupaCabre

Zelenc'
10. jan 2008
7
0
1
Sem pravkar preveril na simobilu. Imam paket neomejenih podatkov
smile-1.gif

Sem malo prečekital. Nav4All je brezplačen do 2010 leta. Kako pa je pokrita Slovenija? Kakšne so tvoje izkušnje z njim po Sloveniji. Je dobro pokrita al je bol na ravni Tom Toma