Black days

AndrejEnej

Guru
13. okt 2016
3.842
-1.057
113
145 km SZ od Opatije
Zakaj, da fak, ne preimenujejo črnega petka v črn mesec? Slišim že tretji teden zaporedoma, da bo "ta petek črni petek". Še več, en prodajalec, pa ga ne bom omenil tukaj, ker mi gre na organ, ima zdaj že črni četrtek. Naslednje leto bo še črna sreda, torek, ponedeljek ...pol se jim mal zatakne, ko pride nedelja, pa OK ...

Še bolj pa me zanima, kaj je sploh še smisel teh črnih dni, ko pa so cene praktično enake že med letom. Oktobra je cena izdelka npr. 250€, na koncu oktobra 400€, pol pa je za črni petek 40% popusta, pa smo spet na cca. 250€ ...

Kdor to podrobneje spremlja, je res kaj ceneje?

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.083
2.853
113
Ne govor, me mika da bi print screene delal in sred decembra pogledal, ker kakšni nategi so pa to...

• Všeč mi je
Reactions: Hanzi

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.083
2.853
113
Iz mojega primera, v enem podjetju nudimo neko storitev in ker se pričakuje imamo res na mesečno karto 40% off. S to ceno, če stranke koristijo našo storitev v nekem povprečnem obsegu delamo nulo ali celo minus, ampak ok je kar nekaj takih, ki naših storitev potem ne koristijo in se nekako izravna vse skupaj. Tako da, če recimo gledam neke storitve ali kakšne panoge, kjer so marže res velike se da dobiti neke zanimive popuste, ki so malo, ponavljam MALO večji, kot ponavadi lahko dobiš. Pri kaki tehniki ali kaj podobnega, ker to pa spremljam v mojem drugem podjetju, pa lahko potrdim da je 99% ''akcij'' totalen bullshit.

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.010
6.622
113
Kake stvari da, druge ne... Jaz, ce se mi ne mudi pa se septembra zrajtam, da bi nekaj imela, cakam... Pol pa novembra kupim. Ce je ceneje super, ce ni, pa pač ni...

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.807
6.782
113
pri taščici
Ta mesec sem sprasil jurja plus. Za nakupe snlaterimi bi lahko cakal na BF.
Sem obupal da bom dobil kaj ceneje jutri.
Ce pa dobim jutri kak gsm po res kaksni BF ceni (med 200 in 300) evri pa prosim za link. Lahko je tudi AE, BG GB, ebay (cez Temu berem pritozbe)