Bivši predsednik vlade na masaži pri Čepinki

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Kako pa ti to veš? Nimaš ti kaj to gledat.
ne-ne-1.gif

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Šment, hvala za insajderske, ribo sem že pojedel, v nedeljo k maši, od ponedeljka do četrtka sem pa za spoved rezerviral, mal se je nabralo.

nekdo

Pripravnik
22. jan 2008
949
2
16
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
zakaj pa dajajo tist flek čez obraz?

Zato, ker mislijo, da ne bodo kazensko odgovarjali!

Moja prognoza:

- tisti, ki je skrivoma posnel = do najmankj leta zapora, kakšnih 20-30.000 evrov odškodnine moškemu na posnetku, ki bo seveda tožil do jajc

- morebiti bo snemalec čez čas tudi dobil metek med oči, ali pa bo imel prometno nesrečo

- portal Genspot, ki je (tudi) posnetek objavil: najmanj kakih 20.000 kazni, tožnik pa bo zahteval vsaj 50.000

- ZELO težavna naloga za slovensko sodstvo, ki se bo ravno na tem primeru moralo končno enkrat in za vse čase opredeliti, do kje lahko gre demokracija (snemanje brez vednosti) in "spletna demokracija" (objavljanje skrivoma narejenega posnetka), češ: "objavimo lahko karkoli"...

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Nisem vedel, da si ti bivši predsednik vlade...
grims-1.gif

No, sedaj vemo.
smile-1.gif

Edino to še ne vemo, ali si Peterle ali Janša
grin1.gif

nekdo

Pripravnik
22. jan 2008
949
2
16
Sem le navaden državljan, ki pa za razliko od tebe dokaj dobro pozna kazenski zakonik:

149. člen Kazenskega zakonika - Neupravičeno slikovno snemanje
(1) Kdor neupravičeno slikovno snema ali naredi slikovni posnetek drugega ali njegovih prostorov brez njegove privolitve in pri tem občutno poseže v njegovo zasebnost, ali kdor takšno snemanje neposredno prenaša tretji osebi ali ji takšen posnetek prikazuje ali ji kako drugače omogoči, da se z njim neposredno seznani, se kaznuje z denarno kaznijo ali z zaporom do enega leta.
(2) Če stori dejanje iz prejšnjega odstavka uradna oseba z zlorabo uradnega položaja ali uradnih pravic ali poskusi to storiti, se kaznuje z zaporom od treh mesecev do petih let.
(3) Pregon za dejanje iz prvega odstavka tega člena se začne na predlog.
Opomba: 1. odstavek 149. člena:
(1) Kdor neupravičeno slikovno snema ali naredi slikovni posnetek drugega ali njegovih prostorov brez njegove privolitve in pri tem občutno poseže v njegovo zasebnost, ali kdor takšno snemanje neposredno prenaša tretji osebi ali ji takšen posnetek prikazuje ali ji kako drugače omogoči, da se z njim neposredno seznani, se kaznuje z denarno kaznijo ali z zaporom do enega leta.

In zakoni so med drugim zato (kajne gospodje sodniki?), da se spoštujejo. Zagrožene kazni pa pravtako.

timecop

Fizikalc
22. jul 2007
1.312
0
36
Če je tale vampež oženjen, mu nobeni € ne bodo ublažili posledic valjarja in sramote.
evil.gif

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Kaj pa veš, mogoče je pa žena vesela, da ena druga namesto nje to težaško delo opravlja. :)

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
V keri minuti se pa vidi da mu je RAČUN izdala ,potem ko je plačal z GOTOVINO
shocked-1.gif

....pa sj to že sigurno davčna preiskuje ,ko se tak borimo proti sivi ekonomiji
hysterical-1.gif

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Prej naj raziščejo, kdo je in bi moral komu plačat za tole.

Sicer pa, kakršen je trend po svetu, klinc pa tak politik, ki nima vsaj ene seks afere.

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
150€ ji je plačal, če sem prav videl. 50 za masažo in 100 za fuk, torej. Nije loše. Ampak je treba vedet, da je tale punca pred 4 leti izgledala malo drugače kot danes.
grin1.gif