Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Zanima me, če je potrebna prijava osebe A pri pristojnem organu v primeru, da pride oseba A iz enega konca Slovenije na 4 do 5 dnevni obisk k osebi B na drugi konec Slovenije in tam prespi? Se ga smatra kot turista ali kaj drugega?
Nekateri pol življenja živijo drugje kot imajo napisano (koruzniki....) Pa se jim ne zgodi veliko.
Nek sobodajalec namesto æ napiše c v prijavo (ker mu SW ne podpira æčšž) in dobi kazen nekaj 100. Vsaj nekaj takega se je zgodilo v KG.
Če ne oddajaš uradno apartmajev in podobno si jaz ne bi belil las.
Kako pa gre po črki zakona pa ne vem.
jz sem 4 leta živel čist na drugem koncu slovenije kot pa mel uradno prebiivališče pa me noben ni vprašal. tut kjo so me policaji ustavli pa preverjali ni noben nč reku glede prebivališča.
Citat: Uporabnik matej_ pravi:
jz sem 4 leta živel čist na drugem koncu slovenije kot pa mel uradno prebiivališče pa me noben ni vprašal. tut kjo so me policaji ustavli pa preverjali ni noben nč reku glede prebivališča.
Ne gre za mene, ampak za podnajemnika in njegove dolge obiske. Z naše strani ni problema z njegovimi obiski, le nekega morebitnega sranja z uradniki ne bi želeli imeti.
Čudni sosedje.so
Citat: Uporabnik sistemik pravi:
Zanima me, če je potrebna prijava osebe A pri pristojnem organu v primeru, da pride oseba A iz enega konca Slovenije na 4 do 5 dnevni obisk k osebi B na drugi konec Slovenije in tam prespi? Se ga smatra kot turista ali kaj drugega?
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.