Bitka pri Grahovem med Domobranci in Partizani

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik #488
  • Začetni datum

Vadim

Guru
2. jul 2020
7.197
9.377
113
Uradno je bil zadnjič pri zavesti februarja. Od tam naprej so ga držali pri življenju z aparati, ker, kot je Dolanc povedal "je [bilo] treba sprejeti določene ukrepe [za zaščito ozemeljske celovitosti države]".

Ozemeljska celovitost:

1787913653121.png

tony

Guru
23. jul 2007
11.243
1.962
113

tony

Guru
23. jul 2007
11.243
1.962
113
Ampak ja, se sploh lahko toliko požre v enem KC LJ? Gre prej za udbaško pranje ukradenega denarja iz proračuna?

No, denar za državni pogreb direktorja KCja pa smo spet dali vsi.

ferdo

Guru
3. sep 2007
12.143
4.381
113
Ljubljana
hmpg.net
Poglej kaj je povedala.njena sestra
Margot (to je setra Ane Frank )je umrla v koncentracijskem taborišču Bergen-Belsen v današnji Nemčiji. Umrla je zaradi tifusa. Natančen datum njene smrti ni znan, vendar zgodovinarji menijo, da je umrla februarja 1945. Tudi Ana Frank je v istem taborišču umrla zaradi tifusa, verjetno le nekaj dni po Margotini smrti.

Kdaj je torej ona kaj povedala.

Pa kaki debili se najdete tu?

• Všeč mi je
Reactions: jonny77

Vadim

Guru
2. jul 2020
7.197
9.377
113
Popolnoma spregledana poanta moje objave. Dnevnik je bil posmrtno dopolnjen preden je šel v tisk. Številka 6 miljonov je prenapihnjena. Nikjer pa nisem zapisal da se to ni dogajalo.

ferdo

Guru
3. sep 2007
12.143
4.381
113
Ljubljana
hmpg.net
Uporabnik Vadim je napisal:
Ja in ne.

Pod žrtve nacetov se šteje tudi civilne žrtve med bombardiranji. Pa številka 6 "milijonov" judov je tudi prenapihnjena, po takratnih podatkih rdečega križa je bila ta cifra 270.000. (Razen če ne verjameš, da so imeli naceti ultra zmogljive peči, katerih performans še danes ne dosegajo sodobni krematoriji, da niti ne rečemo kam bi ves pepel stresel oz. kako bi to smrdelo naokoli. Pa kje sploh dobiti plin oz. energent za kuriti toliko trupel. Pa tudi tisti tuši so bili malo premajhni... pa lesenih vrat na plinskih celicah ne bi ravno dajal. Bi prej imel kovinska z gumjastimi tesnili naokoli... Da tudi dnevnika od Ane ne omenimo, kateri je bil napisan z kemičnim svinčnikom, kateri je bil luksuzna dobrina (1945 je v zda stal 200 dolarjev v današnji valuti))....
Tole si napisal.
1. Glede RK, sem dal vir, ki trdi, da je cifra 6 mio, še sedaj čakam kje je RK napisal da to ni res?
2. Glede AF dnevnika pa - spet kar nekaj virov, med drugim, če se potrudiš, najdeš celo, kdaj se je zapisovalo s kemikom, ti si pa nonšalantno napisal laž.
Poanta tvoje objave - širjenje laži, ki podpira zanikanje holokausta ali sem kaj spregledal?

frodoo

Pripravnik
16. maj 2026
66
49
18