In v cem se rdeca zvezda razlikuje?Ni problema. Dan, dva pa boste lahko ponovili proslavo v čast preminulegaPoglej priponko 105660
In v cem se rdeca zvezda razlikuje?Ni problema. Dan, dva pa boste lahko ponovili proslavo v čast preminulegaPoglej priponko 105660
Ni problema. par dni pa boste lahko ponovili proslavo v čast preminulega.
Ćevapi? Ništa? Častim per kdor pride od sredinskih Alterašev. Bom v športnih cunjah, ker bom najbrž eno odlaufal čez kucelj.Rožnik, 1. maj, od 10.45 naprej: prvomajska proslava, govor župana Mestne občine Ljubljana Zorana Jankovića, sodelujeta Partizanski pevski zbor, nato koncert (od 12.00 naprej) skupine Rock Partyzani.
mesto heroj tudi za 1. maj.
Butlvzemi zdravila, blodiš in najdi mi eno izjavo politika ali pa udeleženca tukaj na forumu, ki je rekel to kar si napisal...
našel bos sledeče - partizanstvo kot ideja odpora proti okupatorju je nekaj kar vsi podpirajo, komunistično revolucijo in vse početje v imenu revolucije med in po vojni, pa normalni in prisebni ljudje obsojajo, priviligiranci, priskledniki in pa ljudje, ki so v bivši državi prejemali plače, kljub nevzdržnosti sistema, pa danes objokujejo bivši sistem notri pa tlačijo še partizanstvo za dobro mero...
in še enkrat odpor proti okupaciji je nekaj, kar je časti vredno, okupaciji nacistov, fašistov ali pa komunistov... tisti, ki pa so pristopili z idejo, da bodo pod okupatorjem tako ali drugače profitirali pa bi morali biti procesirani... vem da ne boš zmogel dojeti
Sedaj pa to preslikaj v leto 91vzemi zdravila, blodiš in najdi mi eno izjavo politika ali pa udeleženca tukaj na forumu, ki je rekel to kar si napisal...
našel bos sledeče - partizanstvo kot ideja odpora proti okupatorju je nekaj kar vsi podpirajo, komunistično revolucijo in vse početje v imenu revolucije med in po vojni, pa normalni in prisebni ljudje obsojajo, priviligiranci, priskledniki in pa ljudje, ki so v bivši državi prejemali plače, kljub nevzdržnosti sistema, pa danes objokujejo bivši sistem notri pa tlačijo še partizanstvo za dobro mero...
in še enkrat odpor proti okupaciji je nekaj, kar je časti vredno, okupaciji nacistov, fašistov ali pa komunistov... tisti, ki pa so pristopili z idejo, da bodo pod okupatorjem tako ali drugače profitirali pa bi morali biti procesirani... vem da ne boš zmogel dojeti
argumetiraj ali pa zapri gobecButl
To ni res. Bili so zlorabljeni za komunistično revolucijo. Povej mi državo, kjer je komunizem laufal?Povsod zmagovalci pišejo zgodovino, edino pri nas jo poraženci!!!
Povsod po Evropi so partizani junaki in osvoboditelji, edino v Sloveniji so izdajalci, barabe itd. itd.
Povsod je delal, dokler ni.To ni res. Bili so zlorabljeni za komunistično revolucijo. Povej mi državo, kjer je komunizem laufal?

Vedno je kdo zlorabljen. Tudi 91 smo bili, oziroma še prej. Učenec je očitno presegel učitelje.To ni res. Bili so zlorabljeni za komunistično revolucijo. Povej mi državo, kjer je komunizem laufal?
Kitajska?
Kitajska pa komunizem? Na kakih substancah si?Vedno je kdo zlorabljen. Tudi 91 smo bili, oziroma še prej. Učenec je očitno presegel učitelje.
Kitajska?