Bitka pri Grahovem med Domobranci in Partizani

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik #488
  • Začetni datum

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
43.653
5.211
113
. To je vse zgodba katero furajo SDS-ovci.
LoL....potem je po tvoje edina pravilna in zveličava zgodba katero poslušamo že 80let?

A jo je Dolanc zakolićil v kolektivno vest? Če ne bo veljala naša zgodba....bo veljala od nekoga drugega. Ampak temu ne bo tako....ker bo obveljala naša zgodba....
LoL LoL...res LoL! :D

wilburxxx

Guru
29. sep 2010
5.526
626
113
LoL....potem je po tvoje edina pravilna in zveličava zgodba katero poslušamo že 80let?

A jo je Dolanc zakolićil v kolektivno vest? Če ne bo veljala naša zgodba....bo veljala od nekoga drugega. Ampak temu ne bo tako....ker bo obveljala naša zgodba....
LoL LoL...res LoL! :D
Normalnim se jeb.
Mogoče pa to kar ti Dolancu očitaš, počne Janez zadnjih 30 let. Konec koncev je bil šolan v tej smeri. Saj veš, enkrat komunist vedno komunist.

• Všeč mi je
Reactions: WeWatchingYou

brane_new

Guru
10. feb 2008
18.854
2.415
113
1752733117938.png

Tudi ti nisi en kaliber, ki bi sproduciral tak zapis!

• Objave ne odobravam
Reactions: jest5

mistique

Guru
16. jun 2009
15.040
2.651
113
Emona / Carnium
Karkoli se zmenimo, rdeča zvezda ostane simbol upora proti vsem izmom! Tudi komunizmu, za vse naše drage sonarodnjake hitre misli in kratkega spomina...

dask

Majstr
21. sep 2023
691
782
93
Iz druge roke (po pripovedi mojega deda, ki je bil kurir med Pokljuko in Jelovico) lahko povem, da je bilo v gozdovih predvsem ogromno alkohola. In da je marsikatera takale akcija bila posledica tega. Tudi v naši vasi so zaradi pijanca odpeljali dva soseda, ki nista hotela povedat, kdo je streljal. Streljal je pa nasekan partizan. Vrnil se ni noben od njiju.

• Všeč mi je
Reactions: Hanzi in zcmr