Kot sem že omenil... takšnega forka, kot prihaja, do sedaj še ni bilo. Vse je odvisno od tega, kako se bo odvijalo. Če bo hitro jasen zmagovalec, bodo šle stvari naprej po ustaljenih tirih. Sicer je pa lahko še kar nekaj časa sranje. Načeloma je varno takrat, ko bo minan prvi 2x blok na novem chainu. Ampak ker se tukaj cepi 85% minerjev, ki vsekakor želijo, da bodo še naprej na najbolj dobičkonosni veji, obstaja teoretična možnost, da bodo poskušali na grd način originalno vejo izpodriniti (beri: s svojo močnejšo računsko močjo lahko celo prepisujejo transakcije, itd). Pač... nihče ne ve točno, kaj in kako se bo dogajalo. Milijardni posel gor ali dol... stvar je popolnoma neregulirana... high risk, high gain/loss. Tukaj tudi ljudje na bistampu ne morejo pogledati v kristalno kuglo. Najbolj varno bo, če sedaj prodaš in kupiš nazaj, ko bo jasen zmagovalec. S tem seveda dopuščaš možnost, da boš kak % možnega dobička izgubil (ali pa obvaroval). Mene osebno kratkoročna nihanja in dogajanja ne ganejo preveč. Jaz bom stvar pustil v walletu... pa če gre 50% gor ali dol.