Živjo
počasi začenjam spoznavati svet kriptovalut. Nekaj sem že prebrav, nekaj poskusil kupit na bitstampu, si poslati v denarnico, pretvorit bitcoine v etherone kar v denarnici... Ker me predvsem zanima etheron valuta sem si odpru na krakenu račun in si naložu že nekaj etheronov iz denarnice.
Sedaj me pa znanima kako prodati valuto na krakenu oz. kako dogo traja transakcija iz etherona v eur.
Šel sem na order, označil sell, število etheronov, ki bi jih želel pretvorit v eur, pri eur sta pa dve opciji MARKET in LIMIT...če prav razumem pri market prodaš pri trenutni ceni za limit pa nastaviš pri kakšni vrednosti se naj transakcija izvrši.
Uglavnem označil sem na market in ti pokaže koliko eur dobiš od prodaje, klikneš sell in zadeva gre v orders. No sedaj pa tisto kar me bega. Še vedno na računu vidim staro stanje valute. Ali nebi mogla valuta se zmanjšat za število prodanih etheronov v trenutku potrditve? Razumem, da se ne bodo takoj na računu pokazali evri. Ali sem kaj spregledal kar bi še moral narediti? Če se mora počakat pač nekaj časa ali bodo prodani po tečaju, ki sem ga potrdil kljub temu, da vmes vrednost etherona pade ali naraste?
hvala
lp