Bitcoin-hudičeva valuta.

B81

22. jul 2007
37.022
10.543
113
Key features, functionalities....pa o cem sploh govorijo?

Na vsaki taksni strani berem da je nek bum in pisejo, kot da so odkrili najmanj moznost potovanja na druge zvezde, ma o cem to oni?

Lahko kdo razlozi, zakaj taki fascinantni opisi?

listek890

Pripravnik
12. nov 2016
36
0
6
Ga poznam, ta review je po mojen največji fail Cliff Higha, kar jih je naredil.
Pa nisem proti PPT-ju, je moja največja naložba.

Realnost je pa taka, da so postali partner z Adacto, ki je najboljši možen partner na tem področju
smile-1.gif

PHOBiA

Guru
11. jul 2013
4.229
1.367
113

pioneer

Pripravnik
11. dec 2014
632
14
18
Jaz sem zaključil za letos... razen če ne bo kak velik padec, da kupim po razprodajni ceni
smile-1.gif

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
983
113
Danes bi pa moral biti odboj navzgor. Lepo vidna korekcija. Me zanima, kaka bo naslednja. Bolje, da se takrat ne bo gledalo v računalnik, ker bo hudo za gledat.
grin1.gif

D_K

Duplek
24. sep 2007
3.057
837
113
Moja lajična napoved.... sledi nam še en velik pump... na vlak bodo skočli še zadnji kreditojemalci.
Po naslednji korekciji se bojo ti "pokakali" in potem bentli kako so bili oškodovani, ko bodo seveda prodajali z zgubo. Novih vlagateljev nebo. Vmešale se bodo še državne institucije in FUDale kako so kriptovalute nateg 21 stoletja. In kako so opozarjali ljudi. Zaupanje bo padlo... Nato čaka nas daljša sanacija trga.

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.114
4.084
113
Ali pa smo po drugi strani že tam, zadnji kreditojemalci sedaj dajejo še zadnje dobičke starim vlagateljem. Sledi samo še par turbulentnih prevalov potem stagnacija trga na dokaj nizki vrednosti za par let! Sem ravno preveril in imam račun na bitstampu od jeseni 2013, veselo sem pobral cca. 2x vložek (par 100EUR za foro) konec 2013 in se potem tepel po glavi ko je cena šla na 1k. No na srečo je ostalo tako ker potem so sledila 3 sušna leta konstantnega padca in cca 5x nižje cene. Kdor je to doživel (sploh z večjim vložkom) verjamem da se je kaj naučil in je že zdavnaj vnovčil letošnjo trgatev ter spravil v nogavico.

Pa ni treba vmešavat v to nobene regulacije, države in zlobnih stricov iz ozadja. Je čisto normalen proces da bo navdušenje minilo ko bo folk ugotovil da so kriptovalute trenutno še BZ. Tisto kar ne bo BZ bo pa tudi s stabilno vrednostjo veliko pridobilo.

D_K

Duplek
24. sep 2007
3.057
837
113
Tudi to zna bit... En bull trap še mogoče pade, potem pa veselo navzdol.... [cenzura] ga.
Amak jaz pravim... zdaj so drugačni časi....
smile-1.gif
)))

Ko sem jaz vložil denar, ki sem ga imel viška, sem švical ob padcih... Zdaj pa si predstavljaj nekoga, ki je vzel kredit in zdaj gleda padec.... Zaradi tega zna it vse v tri PM.

Pika40

Zelenc'
7. dec 2017
15
0
1
Prosim za pomoč za sepa nakazilo tiste, ki uporabljate bitstamp. Danes so me verificirali, v mailu mi poleg tega da sem potrjena še piše:
"Go to Account Settings page to modify your account info and email preferences or use our support form to contact us."
Ko kliknem na link me vrže na bank account settings, kamor predvidevam je potrebno vnesti moj bančni račun. Sprašujem se zakaj je to potrebno? A ni dovolj da grem kar na deposit/sepa in potem mi tam izpiše podatke, ki jih rabim. Pa grem v spletno banko in izpolnim sepa nalog? Torej zakaj bi v bitstampu sploh izpolnjevala podatke o mojem bančnem račun? Hvala za odgovore.

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
983
113
Verjetno proti pranju denarja. Pač, to je treba izpolnit. Verjetno to zakonodaja zahteva. Moraš pa potem vedno iz istega računa nakazovat, ker če boš iz drugega, ti bodo zavrnili.

igi

Guru
13. okt 2007
5.604
1.206
113
Celje
Je zanimivo brat kak teden dni stare poste. Vsi sama hvala kako je pa letos vse drugace in kako samo raste in oh in sploh, da je to zgodba, ki se šele dobro začenja...
Danes pa vsi drugačnega mnenja. Vsi kao vedeli da tole je konec.

Jst se ne sekiram za morebiti izgubljeno. Bom državo tožil. Kot oni kreditojemalci v frankih. Zakaj me pa niso zaščitili, če so vedeli, da je to tako slabo
hysterical-1.gif