Kako da neCitat:
Uporabnik tomi pravi:
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Bolj pravilno zihr. Ker ne "živimo na oblačku" kako bo vse oh in sploh super, ampak gledamo kako se stvari ponavadi odvijajo v realnosti.
Me pa resno zanima, zakaj to, da banka/država/xxx razvije svoj kripto sistem(kar je z naskokom najverjetnejša možnost) nimaš za napredek? Kje je fora?
ker je to podobno razvoju intraneta, se pravi stvari brez neke uporabne vrednosti razen da je namen sama sebi
Citat:
Uporabnik urosvrunc pravi:
Je mogoče kdo od vas miniral kdaj Verge coin, nekako mi ne rata pravilno spremeniti zagonske datoteke
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Kako da neCitat:
Uporabnik tomi pravi:
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Bolj pravilno zihr. Ker ne "živimo na oblačku" kako bo vse oh in sploh super, ampak gledamo kako se stvari ponavadi odvijajo v realnosti.
Me pa resno zanima, zakaj to, da banka/država/xxx razvije svoj kripto sistem(kar je z naskokom najverjetnejša možnost) nimaš za napredek? Kje je fora?
ker je to podobno razvoju intraneta, se pravi stvari brez neke uporabne vrednosti razen da je namen sama sebi
Ima vse kao prednosti kriptovalut. Saj to hočemo ane?
Ajaaaaa mi bi raje nesledljive transakcije, da bi se izogibali davkom itd, ja pol pa to res ne bo šlo
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
Citat:
Je mogoče kdo od vas miniral kdaj Verge coin, nekako mi ne rata pravilno spremeniti zagonske datoteke
kopiraj bat file sem, lahko pobrišeš wallet, pa pogledamo, ga sam osebno sicer še nisem, ampak bolj ali manj so zadeve tu tu
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Katere "resne" delnice pa rastejo in padajo na dnevni ravni po 20%? In to že celo leto?
In še posebej, katera valuta?
Citat:
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
Citat:
kopiraj bat file sem, lahko pobrišeš wallet, pa pogledamo, ga sam osebno sicer še nisem, ampak bolj ali manj so zadeve tu tu
:start
cpuminer-gw64-core2 -t10 -a x17 -o stratum+tcp://yiimp.ccminer.org:3737 -u DBmnSjCH9GmmttgQM6LuqjYYRG1vEJFa8G -p c=XWG --cpu-priority=2
goto start
Sicer proces steče vendar po 12 urah nimam še ničesar v denarnici...
Citat:
Uporabnik keber pravi:
V enem letu tale funt skače toliko kot bitcoin v enem dnevu. Ni čisto podobno ...
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
Citat:
:start
cpuminer-gw64-core2 -t10 -a x17 -o stratum+tcp://yiimp.ccminer.org:3737 -u DBmnSjCH9GmmttgQM6LuqjYYRG1vEJFa8G -p c=XWG --cpu-priority=2
goto start
Sicer proces steče vendar po 12 urah nimam še ničesar v denarnici...
meni url poola, pove da morem na to stran http://yiimp.eu/ zato ima tudi pool nov url, ccminera sicer ne poznam ampak kaj so te spremenljivke na začetku
-core2
-t10
kaj si določil s tema dvema?
Seveda se da plačevati v bitcoinih, ampak nihče ne posluje z njimi, vse gre takoj v pretvorbo v navadne valute. Logično. Samo ekonomsko neuki bi poslovali v valuti, ki niha za petino vsak dan in da je vsaka transakcija počasna kot polž.Citat:
Uporabnik Ateis pravi:
keber, vsaj priznaš da nimaš pojma, če nisi še nikoli kupoval ne pomeni da se ne da. trenutno so provizije previsoke, zato je nujna uporaba kartice Xapo ali podobno... pa ne mi rečt kerber, da ne uporabljat kreditnih kartic. a si prefin za njih?