Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Najboljša so po dunajsko, ali pa na žaru, eventuelno v omaki kot jetrca. Pol je pa že konec. Najboljša so pa imeli na Slavkovem domu, za zdaj ne vem. Bansh, kar pašteto odpri pa namaži na kruh pa bo .
...jest sem jih nekajkrat samo tako jedel...zunaj še nikoli...po Dunajsko. Okus kot da bi jetrca jedel, malo že pozabil ker je bilo kar nekaj let nazaj.
Nism ljubitelj bikovih jajc ampak hvaljo jih iz gostilne Bencak v Medvodah. Kot pravim meni niso všeč ampak kolegi k jih jejo doskrat naročijo tam pa vzamejo za domov
Včeraj je bilo na Travel chanelu v oddaji Bizare food of America prikazano kako naredijo poširana junčja jajca. Meni je bilo zanimivo. Drugače so pa najboljša narejena po dunajsko, oče jih zna božansko narediti.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.