Bih v Kosovo in nato v Albanijo

Matjaz1974

Fizikalc
10. okt 2007
1.734
33
48
50
Nekje po sloveniji
Obišči stran
Ja, za 5 dni je res mal brezveze rinit tako daleč. Kot si rekel, je boljše to združit z eno potjo v Grčijo. Recimo v eno smer po tej strani, dol po Peloponezu, nazaj pa mimo Aten do unih "treh prstkov", pa po AC mimo BG domov.

Srečno!

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik alfist555 pravi:
Po zadnjih informacijah ki jih imam, kot kaze car ferry po jezeru Koman ne vozi vec od 2012. Ker je bil to glavni namen za bisk Albanije, bom kot kaze ta del izpustil. Tudi drugace se bojim, da bi bila tura predolga za 5 dni. Si bomo raje lagodneje ogledal BIH in ČG. Bomo pustili Albanijo za drug trip....mogoce si jo ogledam skupaj z Grcijo, kdo ve
smile-1.gif

Hvala se 1x vsem za informacije.

Glede zemljevidov za Garmin...sem pogledal in je v CN EU 2013.40 Albanija in Kosovo preceej bolje pokrita.

LP

V 2013.40 je napaka na meji med Albanijo in Grčijo, ni stika ceste, pri Konispolu, meja na jugu ob obali.

Jodlarcek

Fizikalc
16. avg 2007
3.306
18
38
MB
Citat:
Po zadnjih informacijah ki jih imam, kot kaze car ferry po jezeru Koman ne vozi vec od 2012
Res???
confused-1.gif
Kje si to zasledil?
Ima kdo točno destinacijo, kje ta trajekt stoji? Nikjer na netu ne najdem

lp

alfist555

Fizikalc
4. okt 2007
1.823
1
38
Na Facebook strani soferja trajekta
smile-1.gif

Resno
smile-1.gif

Edina varianta je pes ali z motorjem. 5 motorjev lahko zbasajo na busferry...mas na youtube filmcek od Cehov...smeh.

LP

Nazadnje urejeno:

Jodlarcek

Fizikalc
16. avg 2007
3.306
18
38
MB
Link??
Jaz grem z motorjem..pa me zanima, kje se vkrcaš
EDIT: Pravkar gledam kako vkrcavajo motorje
hysterical-1.gif

Kaj to se da s to ladjo narediti round trip po jezeru? Motor bi pustil na obali, in bi naredil samo round trip?

alfist555

Fizikalc
4. okt 2007
1.823
1
38
Kako mislis krozno? Z ladjico krozno? Ali v kombinaciji z avtom/motorjem?

Ladjica vozi samo med dvema krajema (Fierze in Koman) in je to to. Samo jezero je v soteski....zgleda vse skupaj kot en fjord na Norveskem, s to razliko, da je tule voda sladka, v fjordih pa je morje...in ja seveda to je man made marvel
smile-1.gif

Drugace pa krozno si jo lahko naredis sam...z ladjico in motorjem. Sam se bos vozil dobesedno po vukojebini.

Aja pa ceno (so) dolocajo glede na povrsino avta.

LP

Jodlarcek

Fizikalc
16. avg 2007
3.306
18
38
MB
Citat:
Kako mislis krozno? Z ladjico krozno? Ali v kombinaciji z avtom/motorjem?
Ma motor bi pustil na obali, pa se malo peljal s kakšno ladjico...da še iz rečne strani pogledam okolico

alfist555

Fizikalc
4. okt 2007
1.823
1
38
Kot sem rekel je samo en trajekt med mestom Fierze in Koman. Na tem delu ni turisticnih ladjic. Razen ce se zapeljes v Kukes....tam bi pa znala bit kak turisticna ladjica. Poguglaj.

LP