BigBrother II

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

mhmm

GIFtedALTER 08
22. jul 2007
2.370
0
36
Sam tale "milf" pa zgleda ful sesuta za 35 let.
shocked-1.gif

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Zato, da ne vidi, kako grozen je svet okoli nje
evil.gif

Slabo prenaša revščino ...

Noker

jetamp

Fizikalc
5. sep 2007
3.532
68
48
Kranj
Ko sem jo videl sem rekel tale ima pa 45 let. Potem, ko se je nekaj predstavljala in rekla da ima 35 sem si mislu, matr se je zlagala. Sam zdej vidm, da bo verjetno res 35
confused-1.gif

D_K

Duplek
24. sep 2007
3.057
837
113
Ja upam da se najde kak petelin (mogoce ta klosar
smile-1.gif
) in vse pipike pokoka.

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Jokala je, no saj v bistvu še, pa pravi, da je dobila napad panike itd..., moti jo, da ji sestra ukazuje in, da ona zunaj ni bila taka, kot tu notri, da je s kolegicami čisto drugačna, da ne spada sem.

Pač mladenka, ki išče pozornost, ki je mislila, da bo v centru pozornosti, zdaj, ko ji pa ne ratuje ima pa take izpade.

DrM007

700. registrirani uporabnik
1. sep 2007
2.450
1
38
43
Krain
Aha ja, sem zdej najdu filmček. Bi blo zanimivo vidt, kaj se je dogajalo v spovednici...

Michkena

Pripravnik
4. avg 2007
764
-9
16
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Pač mladenka, ki išče pozornost, ki je mislila, da bo v centru pozornosti, zdaj, ko ji pa ne ratuje ima pa take izpade.

sej to jo vsi nekako... samo oni najbolj glasni ob vstopu, a la "jaz bom vse v red spravila" in "jaz sem orgazmična" se ponavadi prvi zlomijo in paničarijo...
cool-1.gif

zalublen

Zelenc'
9. mar 2008
22
0
1
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Michkena pravi:

sej to jo vsi nekako... samo oni najbolj glasni ob vstopu, a la "jaz bom vse v red spravila" in "jaz sem orgazmična" se ponavadi prvi zlomijo in paničarijo...
cool-1.gif

A ni ona rekla, da se nikoli ni dozivela orgazma? Se mi zdi, da sem to tm, ko so se predstavljali...

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Men deluje, kot, da bi bila skoz zaspana, vsa taka, "zmečkana" je, čeprav na predstavitvenih slikah izgleda čisto drugače.

Drugače mi pa nobena ni kaj preveč všeč, še najbolj mi je simpatična Sara.
Mogoče zato, ker imajo vse te raztegnjene cote na sebi, dejmo počakat, do konc tedna, pa bomo potem kako o oblinah in postavcah rekli
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.