BigBrother II. part II

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

V_power

Fizikalc
15. sep 2007
1.935
0
36
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Tamara pravi:
Torej, ode Jaguar?
grims-1.gif

Jaguar ali faceliftan Mondeo?
confused-1.gif

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Uporabnik dsf pravi:
Kura štajerska je dokazala da ima v glavi totalni vakum. Je pa žalostno dejstvo da so štajerke katere poznam zelo podobne naši "vakumerki"

Kaj naj ti jaz, če se družiš z 19-letnicami.

Pijani Primorec je dobil kar je iskal.Kaj ima za sikat ženski in razčiščevat, ko mu ona jasno reče, da naj ji neha težit..

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Sem Štajerec in se strinjam s tvojo oceno Štajerk. Le redke prebavljam. Pogojno so OK kvečjemu Celjanke.

predator

Fizikalc
20. jul 2007
5.141
0
36
Ausland
joj joj joj, da bi se tista pra*ica Tjaša dotaknila moje družine z eno besedo (recimo tako kot Dejana) je ne reši noben Seba in njemu podobni.....ufff kok bi jo zmlatu......bi bila takoj v KC....
jezen.gif

Nazadnje urejeno:

Kinimod

Serpico
4. dec 2007
1.839
0
36
45
SV SI
Citat:
Uporabnik predator pravi:
joj joj joj, da bi se tista pra*ica Tjaša dotaknila moje družine z eno besedo (recimo tako kot Dejana) je ne reši noben Seba in njemu podobni.....ufff kok bi jo zmlatu......bi bila takoj v KC....
jezen.gif

Še en moron, ki mu pičkatimaterina služi kot izgovor, da lahko žensko pref00ka, ker mu kao žali pol družinskega drevesa?
priden.gif

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Uporabnik coolpower pravi:
Sem Štajerec in se strinjam s tvojo oceno Štajerk. Le redke prebavljam. Pogojno so OK kvečjemu Celjanke.

Aha ti si Štajerc in grozno te moti MB.

Da nisi Celjan slučajno?

predator

Fizikalc
20. jul 2007
5.141
0
36
Ausland
Meni družina pomeni VSE in bi za njih vse naredil tako, da ne pustim, da se kdorkoli spravlja na njih.
Sem pač zaščitniški mogoče včasih celo preveč.

Kot sem rekel Tjaša ziher ne bi ostala cela, pa tudi če bi potem šu v æuzo sedet.

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
So ženske in Ženske. Nekatere si ne zaslužijo statusa šibkejšega spola. Kje pa piše, da je treba vse ženske obravnavat ko Ženske. Sorry. Tega ne kupim in trdim, da si nekatere zaslužijo enako obravnavo kot moški, tudi pri batinah.

mhmm

GIFtedALTER 08
22. jul 2007
2.370
0
36
Citat:
jezen.gif
ethug.jpg

Kinimod

Serpico
4. dec 2007
1.839
0
36
45
SV SI
Citat:
Meni družina pomeni VSE in bi za njih vse naredil tako, da ne pustim, da se kdorkoli spravlja na njih.
Sem pač zaščitniški mogoče včasih celo preveč.

Kot sem rekel Tjaša ziher ne bi ostala cela, pa tudi če bi potem šu v æuzo sedet.

Daj mi prosim povej, kaj toæno 'piæka ti materina' pomeni in kako natančno žali tvojo familijo?

predator

Fizikalc
20. jul 2007
5.141
0
36
Ausland
ha ha, prek foruma je lahko biti pameten, ampak jaz vedno stojim za svojimi besedami, to vedo tisti kateri me poznajo
wink-1.gif

In ne nočem zdej izpasti hud, ampak to pišem v tem smilsu da zagovarjam Dejana. Žal mi je da je ni pošteno nalomil
frown-1.gif

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Pač omenja mi mater in to v negativnem smislu in tega ne prenašam.
Ne vem kaj vam zdaj tukaj ni jasno
rolleyes-1.gif

A to, da ji je on rekel, da je grda in neumna, pa ni žalitev?

Kakšen moralni bednik moraš bit, da tako žališ neko 19-letnico?

Zorroslav

Zeroslav
5. jan 2008
1.441
0
36
36
Itaq je fraza:" [censored] ti materna" že zdavnaj izgubila svoj pomen (če ga je sploh kdaj mela). To je zdej že bolj vsakdanje kot:" dobro jutro".
Žal je tako.....

mhmm

GIFtedALTER 08
22. jul 2007
2.370
0
36
Predvidevam, (iz tvoje žestine) da ti pa lahk drugim omenjaš mater?
confused-1.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.