BigBrother II. part II

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

qqqqqqq

Fizikalc
23. apr 2008
1.405
0
36
Čeprav je čefur, se je dobro prilagodil, pohvalno! Naprimer Marko in un njegov L, vsakič ko ga je izreku, sm si zaželu, da mu nekdo da eno vzgojno.

Un eltajib oz ET, tak taktizira, da nč jasn, to sodi v skupino hinavcev, ala marčelo in podobni.

mateja je dobra za zrukat pa Ženin, slednja je tolk luštna...

Nazadnje urejeno:

zino

Guru
3. sep 2007
6.682
2.480
113
Citat:
Uporabnik Michkena pravi:
Citat:
Uporabnik zino pravi:
te če je pa tak bogi, se naj pa v službo spravi, zasluži denar in pol gre k fotru, ne pa da tu not čaka da mu z lufta pade gnar....

počasi preberi en moj post nazaj, sej bo šlo, kr počasi lepo
priden.gif
... kjer pišem, da se je sam preživljal...

saj sem videl kaj si napisala, da se preživlja sam, torej ne rabi 92000 eurov, ker itak ima denar za karto, da vidi svojega očeta, a ne? torej mu jaz ne privoščim teh 92000 eurov, ker se preživlja sam.
cheer.gif

jest5

Guru
18. avg 2007
25.965
-8.671
113
Citat:
Uporabnik YuGec pravi:
Ma ta Sandi je res en bebec, najprej Dada, potem Tjaša, zdaj skače kot ena opica kako bi on sexal, pa kako ga je ena v zidanci kar na šanku posexala in po četrti rundi rekla, da je bil sex tako tako, da ne bi bilo slabo, če bi lahko petkrat in da oni ni mogo več.

Razlagal in hvalil se je kot osnovnošolec kako je sošolko po pomoti za joško pobožal
grin1.gif
Tako zelo dober je, da ga je njegova bivša, s katero je bil skupaj 3 leta, skoraj vsaki vikend varala
hysterical-1.gif

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Gobcat pa ja vsi znajo uni model od tyba pa tam zravno svoje leži pa nič nesposobneži pa sem mislil da bom kaj akcije videl pred odhodom na morje!
bonk.gif

Michkena

Pripravnik
4. avg 2007
764
-9
16
Citat:
Uporabnik zino pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik zino pravi:
te če je pa tak bogi, se naj pa v službo spravi, zasluži denar in pol gre k fotru, ne pa da tu not čaka da mu z lufta pade gnar....

priden.gif

saj sem videl kaj si napisala, da se preživlja sam, torej ne rabi 92000 eurov, ker itak ima denar za karto, da vidi svojega očeta, a ne? torej mu jaz ne privoščim teh 92000 eurov, ker se preživlja sam.
cheer.gif

pa kolko si ti star, 4?
rekel si, da čaka da mu bo z lufta padel denar, tole je bil pa moj komentar... (zadnji)

tis

Fizikalc
25. jul 2007
5.423
0
36
Citat:
Uporabnik elvir_vr6 pravi:
Poba se mi je pač zameril z zgodbicami o očetu....to je zelo sleparsko in sleparski so teroristi, poleg tega pa prihaja s področja, ki izdatno podpira terorizem....kar predstavljaj si, kako bi ga obravnavali npr. na kakem ameriškem letališču?

Ja... na kakšnem ameriškem letališču bi ga diskriminirali le zaradi tega, ker prihaja od nekod.
Tako kot bi tebe v času ex Yu. Pa bi se takrat počutil dobro?

Nekateri očitno v glavi nimate res nič. Diskriminacija in posloševanje je prvedlo svet v tako sranje kot je sedaj - glavni krivec pa niso "sudanci" temveč taki, ki razmišljajo kot ti.

zino

Guru
3. sep 2007
6.682
2.480
113
Citat:
Citat:
Uporabnik zino pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik zino pravi:

priden.gif

cheer.gif

pa kolko si ti star, 4?
rekel si, da čaka da mu bo z lufta padel denar, tole je bil pa moj komentar... (zadnji)

kaj pa dela v BB, če ne čaka da mu z lufta pade?
govora je bilo o tem, da mu privoščite zmago, zaradi letalske karte, bolnega očeta. jaz pa pravim, da naj se spravi v službo in ne čaka v bb na denar. sam imam 10 let delovne dobe, skrbim sam zase in hodim v službo in nisem sedaj v bb. kdo zdaj skrbi sam zase, tisti ki je v bb in čaka na 92000, ali tisti ki hodi v službo? in kaj ti zdaj ni jasno?
aja, star sem pa 30, če te zanima...
torej če je tako bogi, potrebuje denar, naj pljune v roke in gre delat, ker če bo tukaj v bb drugi, potem ne bo nikoli videl svojega bolnega očeta in si nikoli ne bo mogel kupiti karte do sudana...

jest5

Guru
18. avg 2007
25.965
-8.671
113
Sej pravim, tak jebač, da niti svoje punce ni mogel zadovoljivo potešiti in si je revica morala naokoli iskati druge
evil.gif

pikapoka

Fizikalc
24. avg 2007
2.148
0
36
Domžale
Ja tale Sandi....pa ko bi vsaj zgledu fkot fejst dedec...pa tut to ne, ko pa usta odpre je pa itak cel "kmet"...kaj bi mi brez domišljija...
hysterical-1.gif

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.160
3.630
113
Marlbor
Citat:
Uporabnik YuGec pravi:
Citat:
Uporabnik DrM007 pravi:
To ni nič, ponoči sta se z Marcelom pod kovtrom atije pa mamice igrala.
wink-1.gif

Upam, da ima njen fant kartico za 24urni dostop
rolleyes-1.gif
Upam, da ima kartico kdo iz foruma, da nas obdari s kakšnim videom.
hysterical-1.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.