BigBrother hr

Odisej

arhivar
Osebje foruma
Administrator
2. sep 2007
7.645
9
113
Alter.si
www.skodelica-s-sliko.com
žen ne bomo menjali... so se premislili.
Bo pa kmetija pomoje dosti bolj zanimiva
grin1.gif

karantanka

alterka & vizitka 2007
19. jul 2007
7.108
0
36
Notranjska
www.mojaknjiga.si
Zakaj pa, meni je bila pa vsaka zase nekaj posebnega. Mi pa letos ni všeč hiša, vse je nekja roza in pohištvo je grdo, razen terasa je pa specjalna. Od udeležencev pa sem si najbolj zapomnila Hrvoja (ma kakve žene, meni treba crn muškarac
hysterical-1.gif
).

kostevc

muhar
24. jul 2007
1.364
2
38
Kostel
kostevc.blogspot.com
Citat:
Uporabnik karantanka pravi:
Zakaj pa, meni je bila pa vsaka zase nekaj posebnega. Mi pa letos ni všeč hiša, vse je nekja roza in pohištvo je grdo, razen terasa je pa specjalna. Od udeležencev pa sem si najbolj zapomnila Hrvoja (ma kakve žene, meni treba crn muškarac
hysterical-1.gif
).

No sja maš prav, samo v 1. sezoni "še niso vedeli" kako se obnašat ... Pol v naslednjih je bilo že malo "posnemanja" ... Seda bo spet vse staro in mlado na našem koncu samo to spremljalo ...
tongue-1.gif

karantanka

alterka & vizitka 2007
19. jul 2007
7.108
0
36
Notranjska
www.mojaknjiga.si
pa saj je po svoje zanimivo
Me pa zanima nekaj. Prek interneta se da gledati ampak se slika na par sekund menja in je zadevo nemogoče spremljat. A se da to kako vtavit, ker tak način prenosa je brez vezen.

kostevc

muhar
24. jul 2007
1.364
2
38
Kostel
kostevc.blogspot.com
Citat:
Uporabnik karantanka pravi:
pa saj je po svoje zanimivo
Me pa zanima nekaj. Prek interneta se da gledati ampak se slika na par sekund menja in je zadevo nemogoče spremljat. A se da to kako vtavit, ker tak način prenosa je brez vezen.

Nimam pojma kako je to preko neta, nisem nikdar gledal ...