BigBang-ov "Se zgodi"

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.860
394
83
Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
Kaj pa Toshibina garancija "No Matter What"? Potem takem tudi nateg? Ni vse na svetu nateg.

Za to sem si natančno prebral pogoje in je ta bolj nateg od 'se zgodi'. Enostavno povedano, število škodnih primerov iz te akcije je omejenih, npr. če že prevečim pred teboj zadeva crkne ali jo sunejo, tebi enostavno zavrnejo zahtevek, ker je fond že prazen.

Rocco

Pripravnik
17. jan 2008
200
0
16
Ljubljana
Darjan kje se je tebi zataknil Big Bang pravzaprav?

V 6ih postih v tem threadu omenjaš "nateg"? Stranka se lahko odloči za Se zgodi, pretepli pa še nobenega niso, če se za to ni odločil.
Podobno ponuja tudi Harvey Norman, s tem da tam ne krijejo poškodb zaradi nerodnosti, kakšen nateg ti predstavlja šele to?

zino

Guru
3. sep 2007
6.682
2.480
113
no, zdaj vam lahko povem iz prve roke, da bigbangov se zgodi NI nateg. zamenjali so mi disk na prenosniku, ki je bil 3 mesece prek garancije, brez vprašanj, brez komplikacij. le z visto sem imel nekaj težav, tudi to so mi naložili, tako zopet imam nazaj laptop takšen ko je bil. se zgodi je torej super stvar.

Goran_82

Fizikalc
21. jul 2007
1.540
3
38
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Zamenjali so ti ga zastonj?

A ni tako, da se ti odbije neka franšiza?

Na veliko trdiš, da gre za nateg, pa niti tega ne veš, v katerih primerih stranka plača del škode.
FYI, pri podaljšani garanciji ni soudeležbe, vso škodo 100% krije BB. Isto velja za udar strele ali kaj podobnega. Soudeležba (25 ali 33%) je samo v primerih, ko je stranka neposredno 'kriva' za nastanek škode (nerodnost, ...)

zino

Guru
3. sep 2007
6.682
2.480
113
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Zamenjali so ti ga zastonj?

A ni tako, da se ti odbije neka franšiza?

ja zastonj, in še vedno mi velja naslednjih 5 let enako. 6 let se zgodi me je stal takrat 90 eurov, zdaj to popravilo je bilo 140. se mi je že izplačalo. super zadeva
lp

ahmet_car

poupismen
3. sep 2007
563
0
16
Citat:
Uporabnik Rocco pravi:
Darjan kje se je tebi zataknil Big Bang pravzaprav?

V 6ih postih v tem threadu omenjaš "nateg"? Stranka se lahko odloči za Se zgodi, pretepli pa še nobenega niso, če se za to ni odločil.
Podobno ponuja tudi Harvey Norman, s tem da tam ne krijejo poškodb zaradi nerodnosti, kakšen nateg ti predstavlja šele to?

No povej kje je nateg pri Harvy Norman garanciji.
Pri HN garanciji ni treba plačevati nobenih franšiz in podobno.
Praktično dobite svoje serviserja za približno 100€ za 5 let.
Brez doplačil in raznoraznih franšiz.
Cena pa izdelku nikoli ne pade.
Kokr si plaču tolk dobiš.Seveda če se zadeva ne da popraviti.
Garancija pa se navezuje na osnovno garancijo tako da je samo za hardverske okvare.
Ne pa za nerdnost.
Ta garancija se zgodi pa je opisan nekoliko postov višje prav lepo.
uf-1.gif

HN garancija pa ni zastonj tako draga.

Drago

gps navigator
20. jul 2007
2.833
10
38
Stara Bučka
ksz

Če koga zanima: končala se moja zgodba z BB8800. Zavarovalnica mi je izplačala 385€ in obdržala poškodovano aparaturo. Zadovoljen sem z višino zneska, pa tudi z odnosom. Seveda sem takoj zavaroval še Touch HD, za katerega je nabavna cena 710€, premija pa me je stala nekaj manj kot 60€. Glede na moje izkušnje vsekakor priporočam zavarovanje pri zavarovalnicah.