Big Brother slavnih!

Fly

Guru
21. jul 2007
2.675
538
113
ksz...
o matr, to pa so patrioti. Jaz že 10 let nisem bil na volišču, da pa bi me še en z zavezanimi očmi peljal tja, bi pa res komaj čakal
hysterical-1.gif

Alan

Fizikalc
22. jul 2007
2.031
19
38
42
Ljubljana
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
in še hvališ se s tem
confused-1.gif

In ti si vesel ker si oddal glas, ki ne pomeni nič.
Golazen je vsa ista in dokler se njim jebe za rajo do takrat se bo tudi meni za volitve (beri vsi so isti k....)

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.460
7.591
113
Citat:
Uporabnik motofrik pravi:
Vse za promocojo premalo gledanega showa...

Dosedaj je bilo prodanih vec kot 5x toliko dostopov kot za prejsnje reality produkcije proplusa. Govorimo o dostopih za spremljanje vsebin preko streama.

Gledanost prve oddaje pa je dosegla gledanost finalne oddaje kmetija slavnih.

Tako da ne trdit nekaj na pamet.

bugmenot

Pripravnik
20. maj 2009
103
0
16
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
[Dosedaj je bilo prodanih vec kot 5x toliko dostopov kot za prejsnje reality produkcije proplusa. Govorimo o dostopih za spremljanje vsebin preko streama.

hysterical-1.gif

saj ne vem - a to sebe tolažte, al se radi iz folka norca delate? No, dejmo še par jubitjub klipov, mogoče bo bolš...
(mimogrede, nekaj cifer o gledanosti poznam, da ne bo pomote, hehe)

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.460
7.591
113
jaz sem samo napisal kar vem. Zdaj tudi ce ga nehajo predvajat mi je vseeno, neumno pa se mi zdi brat da vsi trdijo da zadeva ni gledana, kupljenih je pa 6x vec dostopov.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.520
791
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Citat:
Uporabnik motofrik pravi:
Vse za promocojo premalo gledanega showa...

Dosedaj je bilo prodanih vec kot 5x toliko dostopov kot za prejsnje reality produkcije proplusa. Govorimo o dostopih za spremljanje vsebin preko streama.

To pravi PRO Plus... in kako naj jim verjamemo? Ce pogledamo samo "promet" na njihovem forumu, bi rekel, da ni cisto tako... V dobrem tednu so naklepali sele na oko nekaj manj kot 2.000 sporocil. Pri zadnjem bigbrotherju je bil forum skoraj kot irc
smile-1.gif
... Tudi po debatah drugje se mi zdi, da ni cisto tako, kot se hvalijo pri PRO Plusu ...

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.211
3.573
113
Marlbor
Igralci v normalnem BigBortherju so bili ljudje, ki jih je folk poznal. Bili so vsaj lokalno znani in je marsikdo znal napisati kakšno pikantno na njihov račun. Za sabo so imeli cele fan klube in na internetu se je bila že skoraj prava besedna vojna. Na forume so prihajale razne privat slike.
Ti akterji, ki nastopajo v t.i. Bigbrotherju Slavnih, pa so v Sloveniji zlo slabo poznani. Noben ne zna napisati o njih kake posebne pikantnosti, mularija stara tam okrog 18 let sploh ne ve, kdo je Ines Juranovič.Nekih pikantnosti so o njih ni, saj so ponavadi itak sami sproducirali in na žuto štampo poslali zgodbo o sebi.

Recimo, da pride v javnost zgodba, da je neka bigbrotherjevka Micka z Dupleka pušila [censored] Janezu Janši, je cel v folk v zraku, vsi začnejo gledal to, če zdaj na poptv objavijo da je Zanelijeva ali pa Ines popušila J.J., bo odziv "ja in?".
smirk-1.gif

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:

Je to dostop do Big Brotherja ali do vseh vsebin (športni prenosi,...)? Prej sem MotoGP kvalifikacije gledal preko njihove spletne strani, zdaj pa jih spremljam na DSF (imajo novo ime, Sport 1, se mi zdi).

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.460
7.591
113
dostopi do vsega, vendar je korelacija med BB in nakupi dostopov vsaj glede na cas nakupa. in tega ne pravi proplus pr ampak statistike.

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Ampak vsebine so začeli zaračunavati ravno na začetku BB. Res je, da 5 EUR ni kakšen velik denar, ampak jim ne plačam iz inata.

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.211
3.573
113
Marlbor
Pa kolikor se spomnim, je cena dostopa prej stala 10€ (ali 2€ za 3-dnevni dostop). Sedaj pa stanje 5€, ali kako?

erikson

Guru
25. avg 2007
22.782
6.555
113
Tudi glasovanje so zelo podražili, 2007 je bilo 0,84 EUR / 200 SIT, letos 1,99€ / 480 SIT.

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
jaz nobenega ne poznam ki bi to danes spremljal,

vem pa da je poprej kar dosti ljudi, tudi sam sem kdaj pošpegal, če je že bilo na tV.