Big Brother slavnih!

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
Citat:
Uporabnik Benady pravi:
Amm, katero kariero to?
evil.gif

Če bi bil jaz v marketingu Ljubljanskih mlekarn bi jo takoj najel za prodor na tuje trge kot je Štajerska
hysterical-1.gif

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
hah, to isto sem jaz razmisljal, punca lahko s sirom iztrzi par cukov. ampak zakaj samo na stajersko, BB gleda cela slovenija, ne?

jaz sicer nisem na tekocem z BB, ampak ko so vsi zaceli o siru govort, sem mogu preverit zadevo
smile-1.gif

sandro sicer osebno poznam (ponavadi to tudi zanikam
grin1.gif

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
ksz...
Tale Sandra je pa res ena kura prve klase.

Tale del zmaga: Kak si me pogledala
bonk.gif

Pa še nekaj njenih pevskih bravur (smajli, ki bruha).

Nazadnje urejeno:

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.738
113
jih je ogromno boljših... pa jim ni ratalo. Zgleda, da nimajo očke, da bi jim festivale rihtal.

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.354
769
113
Šiiiiiiiiiiiiiiiiit............... da pomislim, da mora to nekdo doma imeti... Ni čudno, da sta oče in mama Auer na robu živčnega zloma........ ker se približuje konec BB.............

yamahafazer

Fizikalc
15. mar 2010
1.599
68
48
kaj se je to ravnokar zgodilo na BB? Tak nobenega niso ujčkali komentatoeji v oddaji ko so Auerco!!!! pa saj to ni res!!! Koga se bojijo? Očka? Baje jim že z tožbo grozil pred finalom! Kaka mafija PM

moteey

Pripravnik
23. feb 2009
111
0
16
Citat:
Uporabnik Maci pravi:
Citat:
Uporabnik Diablo pravi:
Citat:
Uporabnik bero1 pravi:
Dobro bi bilo, če bi v nedeljo Sandro in Ines občinstvo ali pa celo komentatorji pričakali v majicah "Si jedla sir"

avše nebi pogruntale fore. Me zanima kako so šolo naredile? Eno ata plačal druga pa s fuflo???

Ne vem kje sem prebrala, ampak Sandra naj bi študirala pravo. Za Ines pa ne vem.

Sandra je študirala Medijske komunikacije na FERI-ju v MB. Tega ni ravno težko naredit, govorim iz lastnih izkušenj
smile-1.gif

yamahafazer

Fizikalc
15. mar 2010
1.599
68
48
hahahaha Sandra se bo s ciganom ženla!!!!!!!!! To je največja kazen za ateja hahahahahahahah!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
iz publike je bilo slišat, da ata bo že reku ja, da je mati problem
grin1.gif

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
Citat:
Uporabnik moteey pravi:
Sandra je študirala Medijske komunikacije na FERI-ju v MB. Tega ni ravno težko naredit, govorim iz lastnih izkušenj
smile-1.gif

razen par izpitov ni tezko. pa kolikor vem, se vedno studira, se nima vseh izpitov
tongue-1.gif

jaz sem pac diplomo vleku (pa status)
redface-1.gif

ji pa cestitam za zaroko
evil.gif

bogi cigec
hysterical-1.gif

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Ojoj. Te glupe babe pa še Plutu ne bi privoščil. Bo mogla Čebaškova posredovat, človekove pravice pa te fore.
Miško je na zunaj videti normalen, ampak očitno ima v glavi prepih.
Sicer sem proti nasilju, še posebno nasilju do žensk, ampak tole Auerco bi pa
10.gif

icequeen616

Pripravnik
6. dec 2010
122
0
16
Jupiter
ja kokr sem jaz razumela so zmenjeni, da ne bodo nič o "siru" dokler še Ines ne pride ... pol pa neko glasbo obljubljajo
aplauz.gif

... važno pa, da sta se Sandra in Mišo zaročila
bonk.gif