Big Brother II part I.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Ne vem kje so mene najdl, ampak whatever ....
grin1.gif
Dubla sem vabilo za ogled Big Brotherja v živo, in sicer jutri. Če bi kdo rad šel naj mi sporoči na PM pa mu pošljem kontaktne podatke na katerih se lahko prijavi. ;=)

LP

SE_P1i

Pripravnik
7. feb 2008
887
0
16
He he, dons je bla zanimiva oddaja. Nekaj mi negre skup, ful ozko razmišljajo. Namest da jim dajo za jest in bo naloga sigurno narejena, ker hrana ful vpliva na psiho. Ker oni so vbistvu od njih odvisni, al bo naloga narejena al ne. Slabi gospodarji, ni kej. A neželijo si na uno stran nazaj! Ja če naloga ne bo narjena, bojo moral. Pa Sandi bi se lahko malo manj basu
grin1.gif
......... Čudno res, sedem jih je, pa da tega nepogruntajo. Se mi zdi, da edino ElTyeb kokr tok trezno razmišlja, ampak vseeno ne dovolj.

tis

Fizikalc
25. jul 2007
5.423
0
36
Ampak Sandi pa res vedno samo je in kar je žalostno - je edini tako primitiven, da se pritožuje, ker gosp. dajejo hrano podl.. Pravi nevoščljivi slovenček, ki misli le na lastno rit. Kapo dol ElTyeb-u.

Babette

deklica
31. jul 2007
862
0
16
33
Ljubljana
Jes pa Sandija cizt zastopim. Naj papca in uziva dokler je na prestolu gospodarjev.
Kaj ves kaksen preobrat jih caka konec tedna? Bolje, da si zdaj nabere zalogo v trebuhu,
da bo potem lazje prezivu. Edino tista o nedeljenju hrane je malo bosa..

A mogoce kdo ve, zakaj v vsaki oddaji tako malo kazejo Naskeja in Tjaso?
Ostale skos nekaj kazejo kaj govorijo etc.. njiju dva pa nic?

Michkena

Pripravnik
4. avg 2007
764
-9
16
mogoče ker mislijo (vedo), da nista tolk skrajna, da bi "vlekla množice".. pač skrajneži dvigujejo prah, to je pa tudi vse kar BB zanima..
ka čing!
wink-1.gif

BlackHole

Pripravnik
23. avg 2007
764
0
16
Citat:
Uporabnik Babette pravi:
Jes pa Sandija cizt zastopim. Naj papca in uziva dokler je na prestolu gospodarjev.
Kaj ves kaksen preobrat jih caka konec tedna? Bolje, da si zdaj nabere zalogo v trebuhu,
da bo potem lazje prezivu. Edino tista o nedeljenju hrane je malo bosa.. ?

Ne vem točno na kaj se sklicuješ. Ampak to, da je bil proti, da delijo hrano z podložniki, je bila pa zelo napačna poteza (gledalci si zapomnijo), kar je seveda tudi odraz njegovega razmišljanja. Pri meni ima največ minus pik (čeprav ne glasujem).
Dada pa definitivno ne bo zdržala več dolgo. Vprašanje je samo, če bo ta gasilc kaj pogasil.

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Ne! Ker je tega sranja že na Alterju dovolj ...

Noker

Nazadnje urejeno:

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Ti si itak premlad, da bi te sploh not spustil
grin1.gif

Pa to je najbolj kontroverzen show vseh časov.

92 tiiiiisssoooooočččč evrov .... wuuuuuuuuuuuu ... dejmo en aplavz .... wuuuuuuuuuuuuuuu
cheer.gif

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Premlad?

bonk.gif

p.s. aja, vseeno hvala za kompliment ...

Nazadnje urejeno:

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
jat bi z veseljm šel, pa ne zarad bb-ja, ampak vsega ostalga ki se dogaja.
sam ravno ta vikend sem polno zaseden in še daleč od lj.

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Škoda
frown-1.gif

Dejmo kandidati ... karta je huda rob in lahko poide s hitrostjo vročih žemljic v Mercatorju. Navali narode
cheer.gif

Ne zamudite odlične priložnosti, da spoznate slovensko starleto, pojočo misico, playboyevo zajčico in kričečo voditeljico NINO OSENAR. V kompletu dobite še Milana Gačanoviča, ki vam bo ob romantičnem večeru z nino pravil umazane vice in tersel svoj podbradek. :=)

smile-1.gif

Dejmo Štibla kva čakaš???!
evil.gif

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Jaz bi sel, pa se bojim, da me bos pretepla pa okradla, ko se bova srecala
redface-1.gif

Roby

Pripravnik
27. jul 2007
429
0
16
www.sd-preserje.com
Citat:
Uporabnik Bitch_inside pravi:
Škoda
frown-1.gif

Dejmo kandidati ... karta je huda rob in lahko poide s hitrostjo vročih žemljic v Mercatorju. Navali narode
cheer.gif

Ne zamudite odlične priložnosti, da spoznate slovensko starleto, pojočo misico, playboyevo zajčico in kričečo voditeljico NINO OSENAR. V kompletu dobite še Milana Gačanoviča, ki vam bo ob romantičnem večeru z nino pravil umazane vice in tersel svoj podbradek. :=)

smile-1.gif

Dejmo Štibla kva čakaš???!
evil.gif

24ur
smirk-1.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.