Big Brother II part I.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

pikapoka

Fizikalc
24. avg 2007
2.148
0
36
Domžale
Meni je Damjana ena navadna megla.
uf-1.gif

DrM007

700. registrirani uporabnik
1. sep 2007
2.450
1
38
43
Krain
Hja, nekaj slikc iz starega stanovanja sicer je. Vendar to ni to
smile-1.gif

screenshot-2432008--1211.png

screenshot-2432008--1213.png

A zdej razumete, zakaj ma nonstop špegle gor?
evil.gif

DrM007

700. registrirani uporabnik
1. sep 2007
2.450
1
38
43
Krain
Uf, jaz sem mislu, da jo bo kar napadel. Tip popeni za vsako malenkost. Ona pa tut ni čista.

Pismo, zakaj ne vidimo v spovednico?

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
a ni on neki budist, al kaj, da je pomirjen s celim svetom?
grin1.gif

očala so obvezna oprema, ker je zaradi kamer svetlo za popizdit, snema se namreč tudi enosmerno zatemnjene šipe, katere vseeno zbijajo svetlobo in morajo zato biti luči toliko močnejše.

alcyx

Fizikalc
19. jul 2007
2.091
0
36
Bizeljsko
Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi:

očala so obvezna oprema, ker je zaradi kamer svetlo za popizdit, snema se namreč tudi enosmerno zatemnjene šipe, katere vseeno zbijajo svetlobo in morajo zato biti luči toliko močnejše.

A ti to res?

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
čist resno. rabiš svetlobo, da lahko snemaš, tista okna, ki so naokoli in okoli, tam zadaj so kamere - to so enosmerno zaprte šipe... kot sem napisal, resno, ne zajebavam se.

to je povedal tudi eden od tekmovalcev iz prvega BB-ja med intervjujev, se pa ne spomnim, kdo je to bil... it's been awhile...
redface-1.gif

EDIT: kot obvezna oprema ne mislim, predpisana s strani PRO PLUS-a, ampak obvezna oprema, če si pameten...
grin1.gif

Nazadnje urejeno:

Michkena

Pripravnik
4. avg 2007
764
-9
16
marsikomu to zgleda kot afnanje in mogoče kdaj tudi je.. a zase vem, da bi, če bi se po bog-ve-kakšnem čudežu znašla v BB bajti, tudi imela gor očala, ker me premočna svetloba nenormalno moti.. menda imamo svetlooki take probleme pogosteje kot temnooki...
cool-1.gif

pa še jaz z mojo lestvico pros&cons:
smirk-1.gif

Naske mi je faca ker reče kakor misli, pa ni nikol tako mimo usekano kot pri kom drugem (recimo pri Tini iz BB1 al pa pri Tamari, ki samo mlati slamo)
Marko je najbolj iskren, kakorkoli obrneš..
Dada je faca ker je tak karakter, simpatičen rečmo.. Tudi ko udari mimo, je to nekako manj moteče kot pri unih sestrah recimo, ki sta kot pijavki, se mi zdi..
Tyeb skriva še kak čar ali dva.. bomo vidli v katero smer..
smirk-1.gif

Marcelo se mi zdi ena potuhnjena rt, a bomo vidli kaj se bo v resnici pokazalo, da ne bom preveč krivična..

naj se šov nadaljuje...
wink-1.gif

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Mnenje lahko povem samo o Dadi, ki jo poznam pa čeprav sva se zadnjič videla pred slabima 2 letoma! Super punca delala je v Kopru (mogoče še) v eni pizzeriji v centru (papas) v glavnem super punca vedno je imela kaj za povedat in z njo si se mel skoz kaj menit pa zelo poštena se mi je zdela! Da bi pa mel kakega osebnega favorita pa nimam samo na kak sex pa čakam!
evil.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.