Big Brother II part I.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

pikica

Fizikalc
28. jan 2008
5.759
1
36
36
Men se pa prou nesramno zdi, da so ga 'izglasval' za nazaj v star del it...a jih ni lih on spravu v luksuz?

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Dans sem si ogledal oddajo na netu pa se mi je zdelo pošteno da so vsi sodelovali pri igri ki je pač izločila Marka! To je pač del igre in ne vem zakaj bi ravno on ne sodeloval pri žrebu! Če mi ne bi bilo treba bi vedno rekli da njega pač do konca ne bi nominirali ker jih je pač ravno on spravil skup! Je blo pa zanimivo videt ko se je žanin nekaj bunila da ne moremo biti taki da jih je on v luksuz spravil ko ji je nekdo rekel če se ona pol žrtvuje pa tišina!

pikica

Fizikalc
28. jan 2008
5.759
1
36
36
aja, nisem vedla da so žrebal...sem mislila, da so se oni sami tako odločil

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Nek kovanec (al panekaj podobnega) je Marčelo skril v pest in je vsak moral povedat v kateri roki je! Marko pač v 3 al 4 poizkusih ni ugotovil niti enkrat! So meli pa 3 minute časa da se dogovorijo kdo gre k podložnikom!

Kibibi

ubloonie
20. jul 2007
3.291
0
36
Itak je žreb najbolj pravičen. Se mi je pa zdelo nesramno od Sebastjana ali kaj je že oni pobriti prikriti nasilnež, ko je takoj, ko je Marko prišel med podložnike rekel, kao da so se gospodarji takoj obrnili proti njemu, kljub temu, da je marko povedal, da je žreb tako odločil. Ja, vse je bilo načrtovano
crazy1.gif

Pa tudi tole s pudingi je bilo malo nevmesno. Lahko bi se kakšno drugo foro spomnili z njimi, ne pa da jih mečejo v tarčo in tako uničijo. Vsaj pojedli bi jih. Kaj pa se bo z vsemi ostalimi tisočimi zgodilo? Bo romalo vse v kontejner? Naj kaj koristnega naredijo z njimi, ne pa vse uničijo.

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Točno! tolko 1000 pudingov bi lahko če kaj drugega ne nesli na ulico, kongresni trg (ker iz Ljubljane) itak nobeden ne zna pa bi dali brezdomcem ali pa ljudem na ulici!

tis

Fizikalc
25. jul 2007
5.423
0
36
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
Točno! tolko 1000 pudingov bi lahko če kaj drugega ne nesli na ulico, kongresni trg (ker iz Ljubljane) itak nobeden ne zna pa bi dali brezdomcem ali pa ljudem na ulici!

ne-ne-1.gif

Hint: HACCP

WhiteCell

Fizikalc
18. avg 2007
1.930
1
38
42
Kranj
Obišči stran
samo noben ne zna taktizirat....

eden bi se javil da gre namesto Markota...pa bi dobil 1000 pik pri folku in ga nebi zbral za izpad...jao jao...zamenjam 1 teden luksuza za "imuniteto" kot nič

konec koncev je v igri 92k € in ne kdo bo tiste tri mesce živel lepo in kdo manj...

Nazadnje urejeno:

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Lahko bi vsaj tistega z vodo kuhali ce je za odpad, ne pa da so skurili X litrov mleka
bonk.gif
Magar bi to mleko dali kaksni revni druzini ne pa da se ga takole stran mece.

Idioti.

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
oSENarCA je imela včeraj veliko boljšo freezuro, zadnjič je bila kot slonček Dumbo.

Kdo pa je Markota-Željkota ostrigel na plešo
hysterical-1.gif

zgrabljenec

Fizikalc
4. sep 2007
1.524
0
36
MS ali LJ
ksz

Zakaj se pa zdaj ni un eltajb javu, da bi šu k podložnikom, če se z njimi boljše šteka, ima tam več kolegom (poznajo se 2 tedna
rolleyes-1.gif
) itd.?

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
Lahko bi vsaj tistega z vodo kuhali ce je za odpad, ne pa da so skurili X litrov mleka
bonk.gif
Magar bi to mleko dali kaksni revni druzini ne pa da se ga takole stran mece.

Idioti.

Glede na opremljenost stanovanja, bi si skor upal trdit, da bi s protivrednostjo sedežne, katero imajo v luksuznem stanovanju, preživel 5 člansko familjo za ene 12 mesecev.... tako da verjemi... stran vrženo mleko je samo pljunek v morje
wink-1.gif

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Ja, pa v enem filmu sem videl da so poršeja razstrelili, jest ga pa doma nimam
jezen.gif

s22b

Fizikalc
1. sep 2007
3.199
1
36
40
To ni še nič.

Kaj bi rekel na to, da je en umetnik sprešal porsche-ja zaradi bodoče umetnine. Mislim, da je bilo to tudi že na mobisux-u.
smile-1.gif

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Še bolj bolna je bla tista, k so ga v preši stisnli... vse za umetnost
grin1.gif

edit: vidm da so me že prehitel za par sekund
tongue-1.gif

Nazadnje urejeno: