Big bang nalepke

Egonislaw

Fizikalc
12. dec 2007
2.600
-4
38
Mb
www.pkr.com
Citat:
Uporabnik AndY1 pravi:
Citat:
Uporabnik Egonislaw pravi:
Citat:
Uporabnik AfterEight pravi:
Kako je sploh točno s temi nalepkami? Zadnjič sem kupil zadevo v vrednosti 340 € in nisem dobil nobene. Predvidevam, da je neka omejitev do katerega zneska se še dobijo?

ne sme bit nad 105€ vreden nakup

To mi je tudi sodelavec omenil, vendar nikjer na BigBang-ov strani, pri nalepkah, tega ne piše.
nalepke_za_popust.jpg

ja, kao poslovna skrivnost.
stupid-1.gif

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.084
4.080
113
Ko sem v soboto naredil nakup v BB ni bilo nobene omejitve v vrednosti izdelka navzgor. Torej lahko 20 EUR popusta izkoristite za vsak izdelek nad 50 EUR.

Da pa še opišem, kako sem nalepke izkoristil. V soboto od 9-11 so imeli v BB Happy hour za gaming in sem kupi PS3 LittleBigPlanet bundle, ki je stal 400 EUR, s Happy Hour 10% popusta 360 EUR in z nalepkami 340 EUR :)

Še 1x hvala darwin-u za manjkajočo nalepko.

darwin

Majstr
17. avg 2007
592
369
63
No, potem se pa že kar malo pozna.
Si jo moral odlepiti z moje kartice ali si dal dve kartici, pa je bilo ok.

Lp

Bakki33

Fizikalc
8. dec 2007
426
71
28
Tudi meni manjkajo nalepkice, ki bi jih rad zapravil... Ima kdo kakšno viška??

Hvala!!

B!

Grisbi

Fizikalc
19. jul 2007
2.193
1
36
20 km iz Lj
Našla v denarnici kartonček s 5 nalepkami,...če še kdo rabi, mi naj danes oz. jutri pošlje naslov na pm.

EDIT: nalepke oddane

Nazadnje urejeno:

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.084
4.080
113
Citat:
Uporabnik darwin pravi:
No, potem se pa že kar malo pozna.
Si jo moral odlepiti z moje kartice ali si dal dve kartici, pa je bilo ok.

Lp

Sem kar priložil oba kartončka, pa so oni odlepili in prelepili manjkajočo.
aplauz.gif

LaUros

Pripravnik
13. feb 2008
327
0
16
Ljubljana
KSZ:

Prvemu, ki mi poslje naslov in podatke na ZS, dobi 8 nalepk - 6 nalepljenih na eni kartici (polna kartica, torej 20EUR popusta) + 2 prosti.

Dam danes v kaslc, ker odhajam na dopust in mi nic ne koristijo - torej v torek zjutraj bi moralo biti pri cloveku.

EDIT: poslano nekemu srecnezu.

Nazadnje urejeno:

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
Citat:
Uporabnik AndY1 pravi:
Citat:
Uporabnik Egonislaw pravi:
Citat:
Uporabnik AfterEight pravi:
Kako je sploh točno s temi nalepkami? Zadnjič sem kupil zadevo v vrednosti 340 € in nisem dobil nobene. Predvidevam, da je neka omejitev do katerega zneska se še dobijo?

ne sme bit nad 105€ vreden nakup

To mi je tudi sodelavec omenil, vendar nikjer na BigBang-ov strani, pri nalepkah, tega ne piše.
nalepke_za_popust.jpg

Kupil sem 4 zadeve za skupaj 320 eur, dobil mislim da 13 nalepk. polepil, zadnjič pa na Rudniku vnovčil 2 kartici 20+20eur pri nakupu 1ga artikla. Pa prodajalka je bila ful prijazna, me je še spomnila da mi na oddelku niso dali navodil zraven...

Tko da...