Big bang nalepke

vejca

Pripravnik
Od prijateljice sem dobila kuponček in 5 nalepk od Big banga. Ker mi 1 nalepke ne uspe nikjer dobiti me zanima če jo ima kdo tu viška in mi jo je pripravljen odstopiti. Rada bi si namreč nekaj kupila in si bom če mi uspe dobiti še to nalepko da bom imela popust.
Vsem že vnaprej hvala

Mr_Giany

Pripravnik
8. avg 2007
52
0
6

Priporočam, da kupiš nekaj za 20 €, tako da dobiš nalepko, potem pa še izvedeš ta nakup s 5 nalepkami in boš imela popust.
Viška nima teh nalepk načeloma nihče, ker jih vsakdo enkrat rabi in tudi tisti, ki ima eno, mu manjkajo štiri.
tongue-1.gif

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Eni mi leži tukaj na mizi ki je ne rabim, ampak se iz štajerske. Če prej ne dobiš jo lahko v ponedeljek vržem v eno kuverto.
zmaga.gif

AfterEight

Fizikalc
16. sep 2007
1.217
0
36
Kako je sploh točno s temi nalepkami? Zadnjič sem kupil zadevo v vrednosti 340 € in nisem dobil nobene. Predvidevam, da je neka omejitev do katerega zneska se še dobijo?

Goran_82

Fizikalc
21. jul 2007
1.540
3
38
Nalepke se dobijo za artikle nižje vrednosti (drobnarije). Drugače pa nima veze na koliko kartončkov so nalepljene nalepke...glavno da jih je 6, pa četudi vsaka na svojem kartončku. Dobi pa se jih samo še do konca novembra, vnovčit pa jih je možno do novega leta.

Egonislaw

Fizikalc
12. dec 2007
2.600
-4
38
Mb
www.pkr.com
Citat:
Uporabnik AfterEight pravi:
Kako je sploh točno s temi nalepkami? Zadnjič sem kupil zadevo v vrednosti 340 € in nisem dobil nobene. Predvidevam, da je neka omejitev do katerega zneska se še dobijo?

ne sme bit nad 105€ vreden nakup

AfterEight

Fizikalc
16. sep 2007
1.217
0
36
Citat:
Uporabnik Goran_82 pravi:
Drugače pa nima veze na koliko kartončkov so nalepljene nalepke...glavno da jih je 6, pa četudi vsaka na svojem kartončku.
Resno, ker če tole drži bom malo pobrskal po predalih ... mislim da se mi nekje skrivata še dva kartončka vsak z dvema nalepkama. Je pa nasploh ta akcija ena izmed boljših. Ko bi bile še na podoben način speljane tudi razne točke zvestobe pri Sparu/Mercatorju/Tušu ... zakaj hudiča ne morejo preprosto dat nekaj dobroimetja?

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.084
4.080
113
Citat:
Uporabnik Egonislaw pravi:
Citat:
Uporabnik AfterEight pravi:

ne sme bit nad 105€ vreden nakup

To mi je tudi sodelavec omenil, vendar nikjer na BigBang-ov strani, pri nalepkah, tega ne piše.
nalepke_za_popust.jpg

Rocco

Pripravnik
17. jan 2008
200
0
16
Ljubljana
Na cenovkah (a4, a5 ...) so poleg karakteristik tudi majhni %, ki označujejo artikel v akciji. Če ga ni gor potem ni v "akciji".

DrM007

700. registrirani uporabnik
1. sep 2007
2.450
1
38
43
Krain
Moram prečekirat mal, ko sem pred kratkim kupil TV sem dobil celo popolnjeno z nalepkami in kolikor se spomnem, je nisem izkoristil. Je pa vprašanje, če jo bom našel...

lp

Gox

1.200. registrirani uporabnik
24. sep 2007
1.979
71
48
44
www.citroenar.com
Tudi jaz sem iskal "drobni tisk" kje piše da nalepke veljajo samo za manjše nakupe, pa ga nisem našel ...

Kupil sem garmina za 130¨€ pa sem hotu nalepke, pa mi jih niso hoteli dat ... sem dobu samo za spominsko kartico 1nalepko... ki pa sem jo razočaran vrgu stran ...

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.084
4.080
113
Če ima kdo 1 (eno) nalepko odveč, bi bil hvaležen, ker mi samo še ena manjka.

Sem že dvema (pumaX in cizy ) v tej temi poslal ZS, ker ponujata tisto eno, pa mi noben od njiju ne odgovori.

darwin

Majstr
17. avg 2007
592
369
63
@AndY1: Imam eno nalepko odveč, je pa že nalepljena na kartici.
Če jo še potrebuješ, mi na PM pošlji svoj naslov, jo vržem na pošto in dobiš.

Lp