Pomojem mata samo v tatoojih za 1-2k eur....a kao socialna problema...
Zlahta iz leve strani, tako da sem vzel z rezervo.Ja? Uradna številka še ni presegla cca.7000 udeležencev ampak ja, policija seveda zavaja. Saj vsi vemo kako gldi gldi so ti lakaji vlade.
Zakaj jim odrekaš socialo?Tole bi jest (seveda čist preko palca in glede na moje fašistične predsodke) postavil v kak lgbtžblj nvo in ne na socialo...
Pa saj je ne. Men se samo zdi, da se znajdeta tud brez sociale.Zakaj jim odrekaš socialo?
Ja res nisi gledal vsake kretnje vlade ko so vladali levosučni.Ne vem kaj je Šarec delal, ni moje delo da glodam vsako kretnjo vlade, toda - ne sprevračaj. Dobro veš, kako je Janševo krilo grdo in nesramno kot opozicija.
Seveda, ampak ko so levosučni ignorirali zakonodajo (Šami, Minis, afera pripravljenosti, maketa, zavlačevanje sprejetega odstopa Lebna do datuma da je lahko zaprosil za nadomestilo,...) ni bilo nobenih protestov, nobenih Tarč, ničesarGre za to, da je višek sprenevedanja, če šef države ignorira zakonodajo in poslovnike. Sebi si dovoli, drugim pa ne dovoljuje.
Primeren je toliko kot katerikoli drugi. Razlika je le v tem, da po Janši ob vsakem prdcu mediji sprožijo gonjo, ko pa levosučne vlade delajo 3,14zdarije pa je vse lepo tiho. Torej vsa gonja ni namenjena obelodanjanju 3,14zdarij ampak diskreditaciji predsednika vlade, ki čisti drek levosučnih.Je to zate v redu? Ti je takšen človek primeren kot vodja? Toleriraš vodstvo ki se poslužuje "dirty poslov" ? Ali ga toleriraš zgolj zato, ker ti je pač simpatično, pa moralna neoporečnost gor ali dol?
... in ravno tako višek sprenevedanja peciklistov, ki so bili takrat tiho kot anusi...Gre za to, da je višek sprenevedanja, če šef države ignorira zakonodajo in poslovnike. Sebi si dovoli, drugim pa ne dovoljuje.
Se ve kdo je bolj usekan.
Nekdo je rekel, da Janša nima nič z rumenimi jopiči.
Ta twit lepo pokaže podoben način pisanja in otroškega obnašanja.
Pa pravite da levica ima dobro opozicijo. Mhm...
Ko francoz, belgijec..tepeta ljudi EU pa molči je OK, ko pa Poljska vlada noče pedrske agende pa je rom pom pom. Aha, za pedrsko, tainsko levo agendo stavkate!
Ja res je rom pom pom, še ne gremo domov... juhuhuKo francoz, belgijec..tepeta ljudi EU pa molči je OK, ko pa Poljska vlada noče pedrske agende pa je rom pom pom. Aha, za pedrsko, tainsko levo agendo stavkate!
Baje jih je po 20 000, ne pa par tisoc...
Pozabil sem še omenit krizni DDV. Špegel primer, kako se kuha žabo. Na koncu taka svinjarija postane kar sprejemljiva , pa če lajaš do zvezd.