Nasprotnika moraš spoznati od znotraj!Sedaj mi je pa končno jasno, zakaj je Janša šel v partijo.
Nasprotnika moraš spoznati od znotraj!Sedaj mi je pa končno jasno, zakaj je Janša šel v partijo.
A zato jih Janezu vidi vsepovsod.Je vedno bil in bo. Za komuniste. Za nas navadno rajo ne.
A zato jih Janezu vidi vsepovsod.
Tole me je spomnilo na =0-a ....
Je pa odziv vsekakor kretenski. Namesto da bi jo na hitro obrnil okoli in ji onemogočil teženje, ji spušča bombe v obraz
Pomojem gre bolj zato da jo je prepoznal kot @.....in jo v poduk ostalim hijenam na hitro onesposobil...Je pa odziv vsekakor kretenski. Namesto da bi jo na hitro obrnil okoli in ji onemogočil teženje, ji spušča bombe v obraz
Ma ko jo jebe...sem ze napisal, mogoce ji bo kdaj isti policist zivljenje resil in ne bo gledal na to, kdo in kaj je...taka hijena pa bi njega pustla v blatu..mars gamad. Enakopravnost pa to....Pomojem gre bolj zato da jo je prepoznal kot @.....in jo v poduk ostalim hijenam na hitro onesposobil...
Žalostno kam gre ta levo usmerjena mladina da so ženske @....moški pa lajajo iz varnostne razdalje....
Take sodbe so zadeva sodišča in ne prepotentnega policaja. Vsekakor upam, da tudi on dobi poduk za vzgled ostalim, ki jih srbijo prsti po prekomerni uporabi silePomojem gre bolj zato da jo je prepoznal kot @.....in jo v poduk ostalim hijenam na hitro onesposobil...
Žalostno kam gre ta levo usmerjena mladina da so ženske @....moški pa lajajo iz varnostne razdalje....
Tole me je spomnilo na =0-a ....
Strani ni mogoče najti | Demokracija
www.demokracija.si