On bo govoru o odlocnosti... ko majo sestanke pred protesti pa more skor da ne zaprosit za besedo
Aja pa danes zna biti prisotnih veliko več ljudi v rumenih jopičih. Me zanima ali bodo tudi zdaj vsi ti avtomatsko nacisti, kot je veljalo do sedaj na podlagi zgolj par prepoznanih udeležencev
mene samo zanima (ne glede na to ali nosijo jopič ali so proti janezu) kako je možno da so vsak petek popoldan frai in lahk palamudijo po LJ. V bistvu me zanima kako je z njihov zaposlitivjo, koristijo dopust, nadure, ali cuzajo državni jošk in varianta mama hotel, pa majo zato čas da cele dneve lutajo naokrog
Evropski parlament je komunizem povsem jasno izenačil z nacizmom in fašizmom.Kaj si mislino tile z petokrakimi zvezdami.... To so vse posledice neurejene drzave . Ce bi Slovenija prepovedala znake ,simbole zverinske zgodovine bi teh norckov ki tam skacejo z titovkami na pracnih glavah ne bilo.
Protesti so v petek ob 19. uri. Za večino Slovencev je to že vikend.mene samo zanima (ne glede na to ali nosijo jopič ali so proti janezu) kako je možno da so vsak petek popoldan frai in lahk palamudijo po LJ. V bistvu me zanima kako je z njihov zaposlitivjo, koristijo dopust, nadure, ali cuzajo državni jošk in varianta mama hotel, pa majo zato čas da cele dneve lutajo naokrog
Ne vem sicer kaj zate pomeni povsem jasno, ampak v tvojem linku ni niti enkrat uporabljena beseda komunizem.Evropski parlament je komunizem povsem jasno izenačil z nacizmom in fašizmom.
Ve vem samo zakaj temu ni sledil tudi naš parlament... ...zakaj le.
https://www.europarl.europa.eu/doceo/document/TA-9-2019-0021_SL.html
– ob upoštevanju resolucij in izjav o zločinih totalitarnih komunističnih režimov, sprejetih v več nacionalnih parlamentih,Protesti so v petek ob 19. uri. Za večino Slovencev je to že vikend.
Ne vem sicer kaj zate pomeni povsem jasno, ampak v tvojem linku ni niti enkrat uporabljena beseda komunizem.
– ob upoštevanju resolucij in izjav o zločinih totalitarnih komunističnih režimov, sprejetih v več nacionalnih parlamentih,
Rumeni jopiči slavijo nacizem in fašizem?? .V resoluciji obsojajo tako totalitarne! komunistične režime in stalinizem kot tudi nacizem. Primer (citat)
5. poziva vse države članice EU, naj jasno in načelno izrazijo svoje stališče glede zločinov in agresivnih dejanj, ki so jih zagrešili totalitarni komunistični režimi in nacizem;
6. obsoja vsako izražanje in širjenje totalitarnih ideologij, kot sta nacizem in stalinizem, v EU;
20. poziva države članice, naj poskrbijo za spoštovanje določb okvirnega sklepa Sveta, tako da ukrepajo zoper organizacije, ki v javnem prostoru in na spletu širijo sovražni govor in nasilje, ter dejansko prepovejo neofašistične in neonacistične skupine ter vse druge ustanove ali združenja, ki slavijo in poveličujejo nacizem in fašizem ali katerekoli drugo obliko totalitarizma, pri čemer je treba spoštovati nacionalni pravni red in sodno oblast;
Moje vprašanje je, ali v točko 20 spadajo t.i. rumeni jopiči, ki protestirajo in izražajo podporo trenutni vladi. Po moje da ja.
Če koga zanima dogajanje v živo:
(dogajanje se lahko pogleda tudi za nazaj)
Tako je videti.Rumeni jopiči slavijo nacizem in fašizem?? .
Aja to RTV tako pravi???
.
Pri mahanju z rdečo zvezdo si stvari vseeno zelo jasne - tega pa "ne vidiš"??
Si pa dal referenco... ...vseeno, če linkaš kar direktno spletno stran Levice.Tako je videti.
Razkrivamo: Rumeni jopiči so neonacisti
Velik del javnosti se še vedno spreneveda glede resnice o skupini rumenih jopičev, ki se je udeležila antiproslave ob dnevu državnosti…medium.com
Torej, so ali niso neonacisti?
Katere stvari so jasne pri mahanju z rdečo zvezdo?
Javna uprava naj bi v petek že ob 10:00 šla domov!mene samo zanima (ne glede na to ali nosijo jopič ali so proti janezu) kako je možno da so vsak petek popoldan frai in lahk palamudijo po LJ. V bistvu me zanima kako je z njihov zaposlitivjo, koristijo dopust, nadure, ali cuzajo državni jošk in varianta mama hotel, pa majo zato čas da cele dneve lutajo naokrog
Poln gobec, ko so urinli plačevanje TV na osnovi štek doze....Poln gobc kako ukint prispevk, sedaj pa ko je treba, pa ne, samo preusmert denar na svoje račune.
To je šele zloraba podatkov!Ni SLO bicikljada......ampak ma "Shamija" v skupnem....
Poglej priponko 34701
Kakšno referenco imaš v mislih? Njihove fb profile in udejstvovanja na njih? Njihov izgled in tatuje? Njihova oblačila, puloverje in pasove? Njihovo javno nacistično salutiranje?Si pa dal referenco... ...vseeno, če linkaš kar direktno spletno stran Levice.
Ali pa tistega "Rdeči džihadist" i.diota...
Poglej priponko 34710
Sorry, a si ti blond?Kakšno referenco imaš v mislih? Njihove fb profile in udejstvovanja na njih? Njihov izgled in tatuje? Njihova oblačila, puloverje in pasove? Njihovo javno nacistično salutiranje?
Bomo potem. Najprej povej, če t.i. rumeni jopiči so ali niso neonacisti in ali je to po tvoji gornji resoluciji dovoljeno ali ne?Sorry, a si ti blond?
...poglej "kolesarje" in njihove FB profile