Bemu! Se bo moral še vrniti Šarec.
Sicer ga privedemo.
Zakaj si komedijanta nazaj vozil saj je imel priložnost pa je odstopil.
Bemu! Se bo moral še vrniti Šarec.
Sicer ga privedemo.
Zato, ker si želi nazaj. Čemu sicer pozivi k odstopu vlade?Zakaj si komedijanta nazaj vozil saj je imel priložnost pa je odstopil.
En je naci, zaj pa so vsi ostali tudi? Mene rumeni jopici nea nic motijo. Boljse da imajo rumene ko rdece, a potem so v Franciji proteste zaceli naciji?Takole mimogrede. Rumeni jopiči SO naciji.
Samo v opomin, tistim, ki bi se morda radi odzvali njihovemu povabili na shod v podporo vladi.
Takole mimogrede. Rumeni jopiči SO naciji.
Samo v opomin, tistim, ki bi se morda radi odzvali njihovemu povabili na shod v podporo vladi.
Ne, ponoči so jih naskrivaj drugi tetovirali in sedaj so reveži zaradi teh tetovaž ker jih javnost označuje za nacije. Bolj kot naciji so attention whores, glede na to, da se pajdasijo z Jankovići na raznih prireditvah in obenem zagovarjajo trenutno vlado, zmedenci v glavnem, ne vidim razlike med njimi in kolesarji, razen v tem da se telo kvazi naciji najbrž ne znajo voziti s kolesiEn je naci, zaj pa so vsi ostali tudi? Mene rumeni jopici nea nic motijo. Boljse da imajo rumene ko rdece, a potem so v Franciji proteste zaceli naciji?
še nekaj na to temo.Takole mimogrede. Rumeni jopiči SO naciji.
Nevem zakaj bi lagal... Sm ti že napisal na začetku ka so wannabe naciji in tudi kaj so. Nevem zakaj je zdej kej drugače. Niti nimam razloga da bi se sprenevedalNo ampak tole je res veliko bolj konkretna argumentacija za razliko od "to so naciji, ene tri sem tudi sam prepoznal" in kjer na vprašanje kako se jih je prepoznalo oz. po kakšnih tatujih je bilo to tako očitno ni bilo odgovora. Tole zgoraj od crnoboga pa "kupim".
Sedaj se torej naših protestov dejansko udeležuje skrajna levica in skrajna desnica. IMHO je bilo to samo vprašanje časa.
Citat iz članka: Čeprav bi lahko bilo vsakomur, ki premore kanček razuma, hitro jasno, da gre za neonacisteNo ampak tole je res veliko bolj konkretna argumentacija za razliko od "to so naciji, ene tri sem tudi sam prepoznal" in kjer na vprašanje kako se jih je prepoznalo oz. po kakšnih tatujih je bilo to tako očitno ni bilo odgovora. Tole zgoraj od crnoboga pa "kupim".
Sedaj se torej naših protestov dejansko udeležuje skrajna levica in skrajna desnica. IMHO je bilo to samo vprašanje časa.
En je naci, zaj pa so vsi ostali tudi? Mene rumeni jopici nea nic motijo. Boljse da imajo rumene ko rdece, a potem so v Franciji proteste zaceli naciji?
To niso nacisti. To je svojat oziroma tako kot je napisal shift. Ampak vseeno so veliko manj škodljivi kot antifa gnide!Citat iz članka: Čeprav bi lahko bilo vsakomur, ki premore kanček razuma, hitro jasno, da gre za neonaciste
Eni pa potrebujete celo disertacijo za to.
In naprej, ali so naciji varnostniki na prireditvah, smetarji in celo jaz, ko na odstavnem pasu čakam pomoč oblečen v rumeni joipč.En je naci, zaj pa so vsi ostali tudi? Mene rumeni jopici nea nic motijo. Boljse da imajo rumene ko rdece, a potem so v Franciji proteste zaceli naciji?