Point there (da bi se lahko vzdržal, ker bi lahko bil za zgkled) ampak eno je kazen zaradi prekrška, drugo pa discpilinska na delovnem mestu.
Sicer ti je fonzl odgovoril (in ima prav)... ampak je vseeno nekaj za povedat glede tega prekrska... pri prekrsku 7/1 gre za “nedostojno vedenje na javnem kraju” kr pomeni da more biti javnost vznemirjena. More bit nekdo ki te prijavi, ker ce tvoje dejanje zazna samo policist potem ne gre za prekrsek ker se policist ne steje kot javnost.Še vprašanje za Apollo8 - a je dejanje pregonljivo po uradni dolžnosti ali na predlog?
(v bistvu me zanima ali je tip prvo- ali drugorazredni)
A bo za tiste, ki mu grozijo tudi kdo zahteval izgubo službe?“Spoštovani, po številnih grožnjah s smrtjo vas prosim, da prizanesete vsaj mojima otrokoma in ženi. Ni vam treba terjati odgovora od mojih delodajalcev, z njimi sem se že telefonsko dogovoril, da prekinemo delovno razmerje. Če zahtevate še kakšno zadoščenje, vam bom ugodil, samo rotim vas, da ne netite več sovraštva ljudi, ki nam grozijo, z novimi članki ....
Kdo grozi njemu in njegovi družini?
zaradi riti rumenim jopičem. Daleč smo prišli, daleč.
“Spoštovani, po številnih grožnjah s smrtjo vas prosim, da prizanesete vsaj mojima otrokoma in ženi. Ni vam treba terjati odgovora od mojih delodajalcev, z njimi sem se že telefonsko dogovoril, da prekinemo delovno razmerje. Če zahtevate še kakšno zadoščenje, vam bom ugodil, samo rotim vas, da ne netite več sovraštva ljudi, ki nam grozijo, z novimi članki ....
“Spoštovani, po številnih grožnjah s smrtjo vas prosim, da prizanesete vsaj mojima otrokoma in ženi. Ni vam treba terjati odgovora od mojih delodajalcev, z njimi sem se že telefonsko dogovoril, da prekinemo delovno razmerje. Če zahtevate še kakšno zadoščenje, vam bom ugodil, samo rotim vas, da ne netite več sovraštva ljudi, ki nam grozijo, z novimi članki ....
Sicer tole ni ravno primerno, vendar prekomena teža ubija bolj kot policija, tudi v ZDA.
glede tega smo že imeli debato.“Spoštovani, po številnih grožnjah s smrtjo vas prosim, da prizanesete vsaj mojima otrokoma in ženi. Ni vam treba terjati odgovora od mojih delodajalcev, z njimi sem se že telefonsko dogovoril, da prekinemo delovno razmerje. Če zahtevate še kakšno zadoščenje, vam bom ugodil, samo rotim vas, da ne netite več sovraštva ljudi, ki nam grozijo, z novimi članki ....
Sej dokaza da Janši grozijo s smrtjo tudi še nisem videl, pa že leta beremo o tem. Kr spomnimo se tistega praška, ga je kdo videl? raziskal od kje je prišel?glede tega smo že imeli debato.
nihče od teh še ni podal enega screenshota ali pa dokaza da mu res grozijo, vedno pa se delajo revčke ko zajebejo.
dokler ni dokaza zame grožnje proti njemu ne obstajajo.
Men so tudi grozil s smrtjo. Ampak v tem trenutku je JJ predsednik. Dokler ni bil, se ni noben tako ob njega dregnil kot sedaj.Sej dokaza da Janši grozijo s smrtjo tudi še nisem videl, pa že leta beremo o tem. Kr spomnimo se tistega praška, ga je kdo videl? raziskal od kje je prišel?
policiste se drugace gleda ker sami preganjajo prekrske. Pa se tu imam svoje mnenje (sploh glede primera munda - po tej menjavi je sla nariborska krim policija v 3PM) ampak razumem da javnost zeli da policisti ne pocnejo prekrskov.