Bicikljada proti JJ-u 2. del

Bo jutri parlament ograjen?

• Ja kar naj bodo za ograjo!

Glasovi: 11 25,6%
  • Ne....to bi oteževalo pobiranje papirnatih avijončkov za ograjo :(

Glasovi: 5 11,6%
  • JANŠA JE KRIV!!!

Glasovi: 31 72,1%

• Skupaj glasov
    43
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.
I

Izbrisan uporabnik 474

Kako so pa levi butthurt, priceless :) Ne gre jim v glavo, da je vladi uspelo celo dobro "zvoziti" epidemijo, da se je dejansko zelo malo pokradlo, pa še to je bil "njihov," da peciklistov ne hebe nobeden 5%, da je Gale tudi izvenel in se jim ni posrečilo, tudi z ustavnim sodnikom ni šlo in da kljub vsem strahotnim naporom in trudu koalicija ostaja trdna. Vsi so na okopih, ker vedo, da ko bo vlada zaključila z korono, se začne pravo delo in pol bodo tenko piskali. Sploh glede na napovedane refrome v sociali (konec republiških dojk), prevetritev RTV (totim se tako ali tako že blede od paranoje), pa še kakšen "neodvisen" medij zraven...

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.934
113
Plačanka. soroš fajonka
EbBEn6kWAAAx-v-.jpg

• Všeč mi je
Reactions: Floki

jello

Guru
22. sep 2008
10.182
3.891
113
Dobro zvozit epidemijo? Le kaj naj bi to pomenilo? Da so me samo okradli in posillii v rit ampak hej lahko bi mi pa še avto s ključi potegnili.
Spomin zlate ribice? Ne bi rabili drugega kot kopirat ukrepe sosednjih držav. Aja, saj smo jih, samo od napačnih.

• Všeč mi je
Reactions: superfly
I

Izbrisan uporabnik 474

Katero sosednjo državo? A Italijo? Hrvaško? Madžarsko? Al mogoče Avstrijo? Ker Italija je totalno zavozla, od ostalih držav pa smo sprejeli ukrepe hitreje. Sploh od Avstrije. Hrvaška se je hvalila z nizkim številom obolelih, pozabli so pa povedat, da praktično sploh ne testirajo. Ko jih je EU prisilila, so nankrat imeli epidemijo... Madžarska ista slika.
Ali govoriš o zdravstveni plati epidemije ali gospodarski?

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.733
9.512
113
Katero sosednjo državo? A Italijo? Hrvaško? Madžarsko? Al mogoče Avstrijo? Ker Italija je totalno zavozla, od ostalih držav pa smo sprejeli ukrepe hitreje. Sploh od Avstrije. Hrvaška se je hvalila z nizkim številom obolelih, pozabli so pa povedat, da praktično sploh ne testirajo. Ko jih je EU prisilila, so nankrat imeli epidemijo... Madžarska ista slika.
Ali govoriš o zdravstveni plati epidemije ali gospodarski?
Bolani ste, resno. Dobro so zvozil epidemijo? Začel že, zelo dobro, pol se je zgodu pa bradati teleban..... Žal tvoj vodja ne more iz svoje kože.... Žalostno.

• Všeč mi je
Reactions: superfly in bizi

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.454
2.399
113
Pomurje
Kako so pa levi butthurt, priceless :) Ne gre jim v glavo, da je vladi uspelo celo dobro "zvoziti" epidemijo, da se je dejansko zelo malo pokradlo, pa še to je bil "njihov," da peciklistov ne hebe nobeden 5%, da je Gale tudi izvenel in se jim ni posrečilo, tudi z ustavnim sodnikom ni šlo in da kljub vsem strahotnim naporom in trudu koalicija ostaja trdna. Vsi so na okopih, ker vedo, da ko bo vlada zaključila z korono, se začne pravo delo in pol bodo tenko piskali. Sploh glede na napovedane refrome v sociali (konec republiških dojk), prevetritev RTV (totim se tako ali tako že blede od paranoje), pa še kakšen "neodvisen" medij zraven...
Hudirja, vem da si glavca, tukaj pa ga biksaš.

Fonzl

Guru
5. sep 2007
6.762
4.912
113
Oglasil sem se zaradi fonzlovfa in matejevega posploševanja na podlagi slik

aha... jest posplošujem. ni problem priznam, vidim pet slik in na petih slikah so privilegirani levičarji
ko mal poprovociram... nobene slike snažilk, delavcev itd... edini proletarci na slikah so policaji

pol pač mal posplošim, kaj pa nej...

zdej pa ti men povej, na osnovi česa si pa ti tole neposplošeno in znanstveno izračunal:

Ker IJJ lahko voli le zabit človek in očitno vas je dovolj da zmagate, a v bistvu ne zmagate.

pa še obvezen disclaimer:
ne, nisem ga volil, vsaj 15 let... za prej nism zihr, ampak, ko da ga nisem... :cool:

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.788
15.857
113
Oglasil sem se zaradi fonzlovfa in matejevega posploševanja na podlagi slik

Aja zdaj sem pa na že podlagi slik posploševal? :valjamse: Ne samo, da mi podtikaš, da imam praktično vse udeležence za bedake, zdaj si še to naumil :aplauz:

*hint: intervjuji z udeleženci in njihove obrazložitve oz. nezmožnost obrazložitve niso slike

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.454
2.399
113
Pomurje
Aja zdaj sem pa na že podlagi slik posploševal? :valjamse: Ne samo, da mi podtikaš, da imam praktično vse udeležence za bedake, zdaj si še to naumil :aplauz:

*hint: intervjuji z udeleženci in njihove obrazložitve oz. nezmožnost obrazložitve niso slike
Ti si napisal v leporečju, jaz sem samo prevedel v podomače.
Če si ded popravi zapis, da so samo tisti, ki si jih ti videl in slišal kot izprašane, nezavedni kar govorijo in delajo, za ostale tega ne moreš trditi.

• Haha
Reactions: Matey

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.454
2.399
113
Pomurje
aha... jest posplošujem. ni problem priznam, vidim pet slik in na petih slikah so privilegirani levičarji
ko mal poprovociram... nobene slike snažilk, delavcev itd... edini proletarci na slikah so policaji

pol pač mal posplošim, kaj pa nej...

zdej pa ti men povej, na osnovi česa si pa ti tole neposplošeno in znanstveno izračunal:

pa še obvezen disclaimer:
ne, nisem ga volil, vsaj 15 let... za prej nism zihr, ampak, ko da ga nisem... :cool:

Vidiš da gre.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.788
15.857
113
Ti si napisal v leporečju, jaz sem samo prevedel v podomače.
Če si ded popravi zapis, da so samo tisti, ki si jih ti videl in slišal kot izprašane, nezavedni kar govorijo in delajo, za ostale tega ne moreš trditi.
Nope, jaz sem napisal tako kot sem jaz mislil, ti pa tako kot si ti mislil, da sem jaz mislil.

Kar se pa intervjujev in obrazložitev tiče smo pa se mi ne da več ponavljat že 2737x zapisanega s strani mene in premnogih drugih.
Itak pa to sploh nebi imelo smisla, ker se tako ali tako obračaš po vetru in pišeš kot ti zapaše tist moment.

#posploševanjeposlikah&ostalbulls1t

Mr_Wolf

Guru
8. jan 2008
3.226
3.629
113
Nazadnje urejeno:
  • Všeč mi je
Reactions: Kamele0N

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.934
113

Floki

Guru
6. sep 2007
10.125
3.178
113
Če pričakuješ 50 kolegov potem se pa mimogrede nabere še 3000 jurje ljudi si ti kriv ali je višja sila :evil:

• Haha
Reactions: Mr_Wolf
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.