Bicikljada proti JJ-u 2. del

Bo jutri parlament ograjen?

• Ja kar naj bodo za ograjo!

Glasovi: 11 25,6%
  • Ne....to bi oteževalo pobiranje papirnatih avijončkov za ograjo :(

Glasovi: 5 11,6%
  • JANŠA JE KRIV!!!

Glasovi: 31 72,1%

• Skupaj glasov
    43
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.934
113
Murgle is game over
FN_tbjZWUAkLbKA.jpg

erikson

Guru
25. avg 2007
22.320
6.135
113
To so čisto slučajno tempirali na čas, ko gre Kučan ob petkih po nakupih v Maximarket. In ko bo šel čez Trg republike bo čisto slučajno stopil še do mikrofona. Ki ga Jenull čisto slučajno vedno vozi s seboj. Kučan pa ima antiJanša govor vedno pripravljen.

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N

piagolo

Guru
22. nov 2009
7.004
3.694
113
Samo upati je, da bo ob tisti napovedani uri trg tudi nezaseden s kakim organiziranim dogodkom.

koliko

Guru
21. avg 2007
4.368
2.404
113
SV SLO
Vsa beda protestnikov 100 petkov kršijo vse možne zakone, se derejo, zbolevajo, učinka pa nobenega. Pa jim kar ne kapne, da tako ne bo šlo. LOL. Kot da protestirajo same opice in polomljene grablje.

wilburxxx

Guru
29. sep 2010
5.235
1.013
113
To so čisto slučajno tempirali na čas, ko gre Kučan ob petkih po nakupih v Maximarket. In ko bo šel čez Trg republike bo čisto slučajno stopil še do mikrofona. Ki ga Jenull čisto slučajno vedno vozi s seboj. Kučan pa ima antiJanša govor vedno pripravljen.
Vsa ta naključja me ne motijo tolk kot pa naključja pri kraji državnega premoženja in naključij pri skrivanju le teh.

ferdo

Guru
3. sep 2007
10.517
3.892
113
Ljubljana
hmpg.net
Vsa beda protestnikov 100 petkov kršijo vse možne zakone, se derejo, zbolevajo, učinka pa nobenega. Pa jim kar ne kapne, da tako ne bo šlo. LOL. Kot da protestirajo same opice in polomljene grablje.
11 člen Evropske Kovencije o človekovih pravicah pravi kaj?
EKČP je mednarodna pogodba za zaščito Človekovih pravic in temeljnih svoboščin v Evropi in velja v Sloveniji.

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.430
3.739
113
11 člen Evropske Kovencije o človekovih pravicah pravi kaj?
EKČP je mednarodna pogodba za zaščito Človekovih pravic in temeljnih svoboščin v Evropi in velja v Sloveniji.
Torej je zakon neskladen z mednarodno pogodbo? Kaj je višje na lestvici?

Kdaj je treba shod prijavit in kdaj ne... oziroma kdo odloča kaj je protest in kaj samo shod kar tako? Odprta kuhinja je lahko le shod upora proti tradicionalni kulinarični ponudbi v mestu... srečanje oldtimerjev pa lahko zapre cesto s starimi avti, ker se samo legitimno upirajo proti zeleni poltiki.

"Zakon je zakon, tudi če je slab... kandidraj, zmagaj pa ga spremeni... treba ga je spoštovat" ... "no... razen če mi pravimo drugače... potem ga ni treba"

• Všeč mi je
Reactions: Gavran
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.