Bicikljada proti JJ-u 2. del

Bo jutri parlament ograjen?

• Ja kar naj bodo za ograjo!

Glasovi: 11 25,6%
  • Ne....to bi oteževalo pobiranje papirnatih avijončkov za ograjo :(

Glasovi: 5 11,6%
  • JANŠA JE KRIV!!!

Glasovi: 31 72,1%

• Skupaj glasov
    43
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.430
3.739
113
Kot sem slišal, tudi SDS pravi, da ni organizator današnjega shoda.
samo zate, ker si opravilno nesposoben:

FM1aoXqXEAI4DOy.jpg

cappy

Guru
8. apr 2010
8.158
4.488
113
zanimivo, sedaj pa ni več covid-a :bonk:

glede na pregreto politično ozračje v SLO, se mi ta pobuda ne zdi najbolj primerna, lahko hitro zaradi provokacij obeh strani preste spet v kaj drgega, kot protest proti zasedbi Ukrajine...
Poglej priponko 53239
ja leftardek (aja ne, ti si kao desn, destard kot bi pacient mare povedal). tudi lani poleti ga ni bilo. ta mutirana varjanta pa je že par mesecev znana da je kot prehlad.
kaj bi še rad, cele dneve o covidu? saj jebene abbe tudi ne omenjamo več vsak dan pa je narod pred 40 leti spremljal vsak njihov korak.

• Všeč mi je
Reactions: BuDi

jello

Guru
22. sep 2008
10.136
3.880
113
Itak, za alfa bike je bil danes rezerviran oder. Še kozjanski osemenjevalec si je odtrgal popoldne.

Se pa zgodovina ponavlja kot komedija. Drhal, ki je še včeraj z vilami branila šenčurski baumax je danes ploskala heroju, prvemu humanitarcu, mother teresa two osebno. Samo rokave so si raje dol odvihali. Rešpekt.

• Všeč mi je
Reactions: bizi
Itak, za alfa bike je bil danes rezerviran oder. Še kozjanski osemenjevalec si je odtrgal popoldne.

Se pa zgodovina ponavlja kot komedija. Drhal, ki je še včeraj z vilami branila šenčurski baumax je danes ploskala heroju, prvemu humanitarcu, mother teresa two osebno. Samo rokave so si raje dol odvihali. Rešpekt.

bau bau trgovine, so poleg obija in ottimaxa zlata vredne. Merkur je tk al tko precenjen, m tehnika pa za tiste, ki se ne zmorejo upreti nacionalnemu interesu

erikson

Guru
25. avg 2007
22.320
6.135
113
Zlatko o napadu na Kreka, odpovedanih sodelovanjih, zaprtih bančnih računih in ostalem.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.