A niso ob sredah uni ta nasilni?
Bodo pripeljali 5 rusov pa voz paradajza?
Bodo pripeljali 5 rusov pa voz paradajza?
Kot sem slišal, tudi SDS pravi, da ni organizator današnjega shoda.Janša poziva na jutrišnji shod, udeležence današnjega obiskala policija
Slovenska podpora Ukrajini. V Ljubljani dva shoda.www.zurnal24.si
Tudi tokrat niso prijavili shoda.
samo zate, ker si opravilno nesposoben:Kot sem slišal, tudi SDS pravi, da ni organizator današnjega shoda.
ja leftardek (aja ne, ti si kao desn, destard kot bi pacient mare povedal). tudi lani poleti ga ni bilo. ta mutirana varjanta pa je že par mesecev znana da je kot prehlad.zanimivo, sedaj pa ni več covid-a
glede na pregreto politično ozračje v SLO, se mi ta pobuda ne zdi najbolj primerna, lahko hitro zaradi provokacij obeh strani preste spet v kaj drgega, kot protest proti zasedbi Ukrajine...
Poglej priponko 53239
Čosić....pa un tadrug! Vsaj po prekrižanih nogcah pa kako mu držka lojtrco bi reku da sta fant pa punca
Čosić....pa un tadrug! Vsaj po prekrižanih nogcah pa kako mu držka lojtrco bi reku da sta fant pa punca
Prava beta samca!Čosić....pa un tadrug! Vsaj po prekrižanih nogcah pa kako mu držka lojtrco bi reku da sta fant pa punca
Itak, za alfa bike je bil danes rezerviran oder. Še kozjanski osemenjevalec si je odtrgal popoldne.
Se pa zgodovina ponavlja kot komedija. Drhal, ki je še včeraj z vilami branila šenčurski baumax je danes ploskala heroju, prvemu humanitarcu, mother teresa two osebno. Samo rokave so si raje dol odvihali. Rešpekt.