Mene spominja na vrtečane.Tale =0 govor me spominja na prvošolčka ki toži sošolca učiteljici.
Zgornji verzi pa na rdeče!
p.s. Ampak v Dražgošah so jih pa nažgal!
Mene spominja na vrtečane.Tale =0 govor me spominja na prvošolčka ki toži sošolca učiteljici.
Zelo polomljene rime. Njene so boljše.
Če bo druga vlada, ne. A ne veš, da je Janša ustvaril covid, zato, da je lahko zdaj uvedel fašistično diktaturo? Proti tem se borijo pogumni kolesarji vsak petek, za dobro vseh.Počasi bo kakšen zanimiv komcert. A bodo po volitvah tudi nadaljevali?
Ja vem, uporabljaš sarkazem. Gre za odnos Janeza do ljudi, odnos do zakonitosti, odnos do uradnih institucij. Pa pustimo to, da dela sramoto nam vsem Slovencem.Če bo druga vlada, ne. A ne veš, da je Janša ustvaril covid, zato, da je lahko zdaj uvedel fašistično diktaturo? Proti tem se borijo pogumni kolesarji vsak petek, za dobro vseh.
Če Janša pade, bo posledično tudi covid zgodovina.
"Ne mormo se branit z enakimi orožji, kot jih on uporablja. Ne morem bruhat žolčnih twittov, ne morem žalit vse povprek. Ne razumem, zakaj bi se morale neodvisne inštitucije, ki delamo za državo, sploh s kom borit."
Se mi zdi da bo to bolj tkole zgledalo
Poglej priponko 52630
in kakšen odnos ima Golob do ljudi??? Resno me zanima v čem je Golob boljši od Janeza? V vseh javnih nastopih samo gruli, ne pove ničesar konkretnega, on bi združeval slovenijo in takoj izloči 30% volivcev najmočnejše stranke v Sloveniji. Janša je Kulcem ponudil roko sodelovanja v času korona krize, pa se je tem bedakom to zdelo neprimerno. Zdaj ko so popušili parlamentarni prag zaradi goloba pa je vse v najlepšem redu. No resno mi povej v čem je komunikacija levičarjev in Goloba toliko naprednejša, da bi volil to čudo politike? Vse kar sem izvedel do zdaj je to, da se Kul in Golob dogovarjajo pa ni duha ni sluha o čem?Ja vem, uporabljaš sarkazem. Gre za odnos Janeza do ljudi, odnos do zakonitosti, odnos do uradnih institucij. Pa pustimo to, da dela sramoto nam vsem Slovencem.
Tomaž Vesel:
S tem besedilom se strinjam.
Tudi meni marsikaj ni všeč pri njegovem vladanju. Sploh to kar je naredil z odstranitvijo regulacije cen goriv pa s temi covid dodatki npr. Se pa z nekaterimi stvarmi strinjam, čisto pravilno se mi zdi, da se nevladnike odmakne od korita npr.Ja vem, uporabljaš sarkazem. Gre za odnos Janeza do ljudi, odnos do zakonitosti, odnos do uradnih institucij. Pa pustimo to, da dela sramoto nam vsem Slovencem.
Tomaž Vesel:
S tem besedilom se strinjam.