Tale punca je preprečila Vizjaku, da bi zasvinjal našo, zaenkrat še čisto vodo. Jaz vem, kaj je voda. V Ljubljani je pitna, torej jo pijemo iz pipe.
Tis pa čist divja…Ker je program na tv bolj svoh upam na vodni top ...
Predvsem je ohranila obstoječ slab zakon, ki omogoča gradnjo ob rekah.Tale punca je preprečila Vizjaku, da bi zasvinjal našo, zaenkrat še čisto vodo. Jaz vem, kaj je voda. V Ljubljani je pitna, torej jo pijemo iz pipe.
To si izvedel iz norega teve politične trobila. Od tam tudi Janez Janša črpa svoje aforizme.Predvsem je ohranila obstoječ slab zakon, ki omogoča gradnjo ob rekah.
To si izvedel iz norega teve politične trobila. Od tam tudi Janez Janša črpa svoje aforizme.
Ne vem, v katerih rovtah ti živiš. Si namenoma spregledal moje pisanje o čisti vodi v Ljubljani? Brežičani nam je ne bodo zasvinjali.
A ni to Vizjak preprečil? Hvalil se je o tem. Torej, da je uspel kljub zakonu to preprečiti.... medtem ko opanković po obstoječem zakonu gradi kanalizacijo čez vodonosnik... krasen dosežek...
Ja in ko se tusiras lahko tudi spiješ požirek...Tale punca je preprečila Vizjaku, da bi zasvinjal našo, zaenkrat še čisto vodo. Jaz vem, kaj je voda. V Ljubljani je pitna, torej jo pijemo iz pipe.
Se spomnim. Baje nekateri sploh niso vedeli, zakaj gre. A ti si vedela?Ja in ko se tusiras lahko tudi spiješ požirek...
Sam res tisti referendum je bil tolk.mimo da bi ga lahko še 8 .marec plačal
Tale punca je preprečila Vizjaku, da bi zasvinjal našo, zaenkrat še čisto vodo. Jaz vem, kaj je voda. V Ljubljani je pitna, torej jo pijemo iz pipe.
Ne skrbi zame. Sem bil seznanjen. Tudi nekateri esdeesovci so razumeli. So dali tudi oni glas proti, vendar ne tisti politični primitivneži. Nekateri razmišljajo tudi s svojo glavo.ocitno nisi seznanjen z vsemi zadevami glede vode ... temu se lahko rece nisem vedel ali pa zaslepljenost ...
... medtem ko opanković po obstoječem zakonu gradi kanalizacijo čez vodonosnik... krasen dosežek...
So me razsvetlili v drugi temi. Desno = ZLO!
Seveda lahko leve vlade in opakoviči postavljajo razne Kemise, delijo koncesije Salonitom, gradijo TEŠe in vlečejo kanalizacije čez vodovarstvena območja.
Pa so emancipirane ženske iz Zavodov 69. maj popolnoma tiho.
razn tiste iz anhovga..oz če si odporen na dodatkeno vidiš, saj se učiš
desna voda je strup, v njej še žabe pocrkajo
levo vodo pa lahko piješ kar iz pipe
pravi 90% normalni mare, torej bo že res