Bicikljada proti JJ-u 2. del

Bo jutri parlament ograjen?

• Ja kar naj bodo za ograjo!

Glasovi: 11 25,6%
  • Ne....to bi oteževalo pobiranje papirnatih avijončkov za ograjo :(

Glasovi: 5 11,6%
  • JANŠA JE KRIV!!!

Glasovi: 31 72,1%

• Skupaj glasov
    43
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

tomi

Guru
1. sep 2007
18.561
9.809
113
40
MB
če oni to delajo ni onesnaževanje, temveč razsvetljevanje, upanje in pogled v svetlejšo in normalno prihodnost.

Mare2

Guru
18. avg 2007
5.003
-1.289
113
Predvsem je ohranila obstoječ slab zakon, ki omogoča gradnjo ob rekah.
To si izvedel iz norega teve politične trobila. Od tam tudi Janez Janša črpa svoje aforizme. :)
Ne vem, v katerih rovtah ti živiš. Si namenoma spregledal moje pisanje o čisti vodi v Ljubljani? Brežičani nam je ne bodo zasvinjali.

Mare2

Guru
18. avg 2007
5.003
-1.289
113
ocitno nisi seznanjen z vsemi zadevami glede vode ... temu se lahko rece nisem vedel ali pa zaslepljenost ...
Ne skrbi zame. Sem bil seznanjen. Tudi nekateri esdeesovci so razumeli. So dali tudi oni glas proti, vendar ne tisti politični primitivneži. Nekateri razmišljajo tudi s svojo glavo.

2. jul 2020
5.038
6.570
113
... medtem ko opanković po obstoječem zakonu gradi kanalizacijo čez vodonosnik... krasen dosežek...

So me razsvetlili v drugi temi. Desno = ZLO!

Seveda lahko leve vlade in opakoviči postavljajo razne Kemise, delijo koncesije Salonitom, gradijo TEŠe in vlečejo kanalizacije čez vodovarstvena območja.

Pa so emancipirane ženske iz Zavodov 69. maj popolnoma tiho.

Fonzl

Guru
5. sep 2007
6.762
4.912
113
So me razsvetlili v drugi temi. Desno = ZLO!

Seveda lahko leve vlade in opakoviči postavljajo razne Kemise, delijo koncesije Salonitom, gradijo TEŠe in vlečejo kanalizacije čez vodovarstvena območja.

Pa so emancipirane ženske iz Zavodov 69. maj popolnoma tiho.

no vidiš, saj se učiš

desna voda je strup, v njej še žabe pocrkajo
levo vodo pa lahko piješ kar iz pipe

pravi 90% normalni mare, torej bo že res

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.