Bicikljada proti JJ-u 2. del

Bo jutri parlament ograjen?

• Ja kar naj bodo za ograjo!

Glasovi: 11 25,6%
  • Ne....to bi oteževalo pobiranje papirnatih avijončkov za ograjo :(

Glasovi: 5 11,6%
  • JANŠA JE KRIV!!!

Glasovi: 31 72,1%

• Skupaj glasov
    43
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.
5. apr 2015
1.416
727
113
Sploh me pa zanima, a ti protestniki tudi protestirajo proti 200e vavčerjem in enkratno denarno pomočjo(študentje in penziči) tako, da denarja ne porabijo in vavčerjev ne vnovčijo.

Če ne, potem so pač navadni hipokriti, hinavci, ki nimajo kej boljšega za počet, da na videz stojijo za nečem samo ko so kamere vprte v njih.

Ljudje na robu preživetja poskušajo preživet.

Moje mnenje : tole s COVID-om je bila samo kaplja čez rob. Ne gre za protest proti Janši, gre za splošen protest proti ureditvi, ki jo imamo. Tale karantena je samo izbila pokrov na kotlu.

Ker - slovenija je od osamosvojitve dalje naravnana na tatvine in krajo, javno krajo, če hočete. Ljudje so pahnjeni na rob preživetja in takih je pri nas 2/3. Če hodiš na šiht ali pa dobivaš penzijo samo toliko, da imaš za v špecerijo, za vse ostale dobrine pa že zmanjka - pač ne moreš biti nevemkoliko srečen.

Če trenutna vlada naredi še eno podobno karanteno, jo bo ulica odnesla. Pa ni prav nič važno, ali je predsednik Janša ali pa Šarec. Se grem stavit in dam 5 Ejev na tnalo. :fredi:

ne boš verjel ampak karantena je marsikomu rešila življenje....a so življenja ljudi res tolk mal vredna?

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.454
2.399
113
Pomurje
Glej, kaj vas čem prepričevat. Če si prepričan, da je skoraj vseh 7000-9000 ljudi tam bedakov, imej svoj prav.

Fonzl je prilepil sliko z množico in kar vse na njej označil, da niso na robu prezivetja. Sem skoraj prepričan, da niti enega iz slike ne prepozna, ve pa, da so vsi bedaki in "bogataši".

In to je fiksno, drugega mišljenja ne priznava/te.

Zakaj so šele sedaj v akciji? Zato, ker prej niso imeli cajta, zdaj pa nas je nateg vseh nategov, pripeljal do kritične točke.
Ima JJ kar nesrečo, da je zapadel v ta čas, drugače bi lahko mirno kako drugače plenil po družbenem premoženju, kot so tudi njegovi predhodniki raznih političnih barv.

EDIT: odstranil bedaki, ker Fonzl tega dejasnko ni napisal ob komentarju slike

Nazadnje urejeno:

Fonzl

Guru
5. sep 2007
6.762
4.912
113
@Fonzl je prilepil sliko z množico in kar vse na njej označil, da niso na robu prezivetja. Sem skoraj prepričan, da niti enega iz slike ne prepozna, ve pa, da so vsi bedaki in "bogataši".

Še enkrat: Nič od tega nisem napisal. Lažeš in podtikaš.

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.454
2.399
113
Pomurje
nikoli verjel tega. Sem trdno prepričan, da so vsi isti. Na k**** mi pa gre to kar sem napisal. Vedno pisker poči pri ivanu, pri levakih pa ne. Pa so delal konkretno večje pizdarije...
Ivan je nažalost edini, ki je bil vsaj delno obsojen, ostali so taki majsti ropanja, da jih ne dobijo s prsti v mrmeladi.

Meni gre na bruhanje ob vseh teh aferah, ki dejansko niso afere, ampak legalne kraje državnega premoženja.

Vsi politiki Levi, Srednji in Desni pa teh stvari nočejo urediti. Vsem paše anarhija, korupcija itd. v javnem naročanju in sodstvu, šolstvu....
Janez je del te politike že več kot 25 let, imel je možnost, tako kot tudi drugi, da bi zadeve uredili.

• Všeč mi je
Reactions: BornSkeptic

guardy

Guru
3. avg 2007
8.487
1.054
113
Obišči stran
Ivan je nažalost edini, ki je bil vsaj delno obsojen, ostali so taki majsti ropanja, da jih ne dobijo s prsti v mrmeladi.

Meni gre na bruhanje ob vseh teh aferah, ki dejansko niso afere, ampak legalne kraje državnega premoženja.

Vsi politiki Levi, Srednji in Desni pa teh stvari nočejo urediti. Vsem paše anarhija, korupcija itd. v javnem naročanju in sodstvu, šolstvu....
Janez je del te politike že več kot 25 let, imel je možnost, tako kot tudi drugi, da bi zadeve uredili.

obsojen? Za sum podkupnine v neznanem kraju ob neznanem času od neznane osebe? Sorry, nisem pravnik ampak za tako obsodbi lahko sedi vsak v državi.

brez enega fizičnega dokaza. Ker ga ni. Ker če bi bil, bi poleg ivana sedel še kdo, ki danes protestira. Garant.

recimo erjavec. Vedno povsod zraven, pa nikoli kriv. Pa kolikor vem je ob podpisal tisto pogodbo...

pa btw: vsi so del tega že 25 let, oz velika večina njih.

pustmo tukaj maškare v obliki levice

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.788
15.857
113
Glej, kaj vas čem prepričevat. Če si prepričan, da je skoraj vseh 7000-9000 ljudi tam bedakov, imej svoj prav.

Prav nikjer nisem napisal, da so skoraj vsi udeleženci bedaki tako da te prosim, da ne polagaš svojih besed v moja usta, hvala.

Zakaj so šele sedaj v akciji? Zato, ker prej niso imeli cajta, zdaj pa nas je nateg vseh nategov, pripeljal do kritične točke.

Prej niso imeli časa?!? Nateg vseh nategov?!? :valjamse: :aplauz:

Ok, hvala za mnenje. :D

Desna ima enega in edinega že 25 let in niti ne išče drugega. Če ima kdo kaj mozga, ve, da to ni normalno in prav. Ko pa vidiš in poslušaš še druščino okrog generala, pa te res mora srat potisnit.

Bullsh1t.

• Haha
Reactions: jonny77

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.788
15.857
113
Veš jonny, "desna" niso samo SDS večni volilci. Niti približno.

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.454
2.399
113
Pomurje
Prav nikjer nisem napisal, da so skoraj vsi udeleženci bedaki tako da te prosim, da ne polagaš svojih besed v moja usta, hvala.

Prej niso imeli časa?!? Nateg vseh nategov?!? :valjamse: :aplauz:

Ok, hvala za mnenje. :D

Bullsh1t.

Močno dvomim, da je temu tako in sem prej mnenja, da je med protestniki izjemno malo ljudi, ki bi znalo lepo povedati kaj je na stvari pa še ti ljudje verjetno nebi znali obrazložiti zakaj niso protestirali proti prejšnjim vladam in njihovim lopovščinam ampak so v akciji šele sedaj.

Si to napisal ali nisi. Kaj se sprenevedaš?

• Haha
Reactions: Matey

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.788
15.857
113
Sem to napisal. In kje je izraz bedaki, ki mi ga podtikaš?

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.788
15.857
113
Desna ima enega in edinega že 25 let in niti ne išče drugega. Če ima kdo kaj mozga, ve, da to ni normalno in prav. Ko pa vidiš in poslušaš še druščino okrog generala, pa te res mora srat potisnit.
Veš jonny, "desna" niso samo SDS večni volilci. Niti približno.
Kateri omembe vredni so ostali

Ravno tisti, za katere trdiš, da ne obstajajo torej tisti desni, ki si za predstavnika njihovega mnenja želijo koga drugega kot Janšo.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.788
15.857
113
Standardno sprenevedanje

Kakšno prenevedanje, lepo te prosim. Nikjer nisem napisal, da so tam v večini bedaki, kot mi to sedaj podtikaš ti in kar je klasično sprenevedanje je to, kar sedaj počneš ti, ko se vlečeš ven. Krneki.
Če ti en moj post dojemaš po svoje to pač še ne pomeni, da dobesedno tako razmišljam tudi jaz.

Mr_Wolf

Guru
8. jan 2008
3.226
3.629
113
Moje mnenje : tole s COVID-om je bila samo kaplja čez rob. Ne gre za protest proti Janši, gre za splošen protest proti ureditvi, ki jo imamo. Tale karantena je samo izbila pokrov na kotlu.

Ker - slovenija je od osamosvojitve dalje naravnana na tatvine in krajo, javno krajo, če hočete. Ljudje so pahnjeni na rob preživetja in takih je pri nas 2/3. Če hodiš na šiht ali pa dobivaš penzijo samo toliko, da imaš za v špecerijo, za vse ostale dobrine pa že zmanjka - pač ne moreš biti nevemkoliko srečen.

Če trenutna vlada naredi še eno podobno karanteno, jo bo ulica odnesla. Pa ni prav nič važno, ali je predsednik Janša ali pa Šarec. Se grem stavit in dam 5 Ejev na tnalo. :fredi:

Splošen protest proti ureditvi? :sprasujemse:
Parlamentarna demokracija ni idealen sistem je pa, vsaj po moje, vseeno najboljši kar jih poznamo.
In vse naše predstavnike ljudstva je le-to izvolilo.
.
Kaj naj razpišemo volitve za (dosmrtnega?) cesarja, maršala:evil:, ki si bo postavil vlado/ministre in vladal brez kakšnega "motečega" parlamenta, državnega sveta itd....?
Bi po tvoje to bila boljša opcija?

guardy

Guru
3. avg 2007
8.487
1.054
113
Obišči stran
Splošen protest proti ureditvi? :sprasujemse:
Parlamentarna demokracija ni idealen sistem je pa, vsaj po moje, vseeno najboljši kar jih poznamo.
In vse naše predstavnike ljudstva je le-to izvolilo.
.
Kaj naj razpišemo volitve za (dosmrtnega?) cesarja, maršala:evil:, ki si bo postavil vlado/ministre in vladal brez kakšnega "motečega" parlamenta, državnega sveta itd....?
Bi po tvoje to bila boljša opcija?

DA, če bi bil na vrhu njegov

• Haha
Reactions: B81

B81

22. jul 2007
37.075
10.577
113
delal, tako kot sedaj.

Ti, še kar verjameš, da je IJJ poštenjak in da je SDS stranka, ki nas bo rešila gornja?
Zdaj pa ne delas?
Takrat nisi imel casa nic napisat? Posten desnicar bo f ***** poslal tudi janseta&Co., levicar pa tega proti "kucanu" ne bo storil nikdar....ne poznam toliko postenega levicarja, vsi so v nekem transu in hodjo okoli kot lunatiki...reces nekaj proti pa vsi ratajo zasvicani, nevroticni, skor agresivni. Ko to vidis, se pa res zamislis.

• Všeč mi je
  • Haha
Reactions: jonny77 in tomi
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.