Mogoče so pa zamudili na dpogajanje in jih je zdaj res na trgu (ostalo) samo še nekaj desetRTV poroča o več deset protestnikih, ki so se zbrali na trgu republike.....
Tega filma pa pomoje ne bomo videli.Mogoče pa bo le jj odstopil in da vidimo novo ekipo pri delu.
Tak je prav, zakaj pa smo ga kupli...Top na obvoznici
Če so od Američanov oz. BLM protestnikov prekopirali razna gesla bodo pa še taktiko a nePrav sem imel ko sem rekel da gredo "norci" na obvoznico.
Recitiranje na TR pa tudi nima smisla ce mene vprašaš. Ima jj zastonj gledaliski abonma ood oknom.Tak je prav, zakaj pa smo ga kupli...
Aja btw...ustavljanje prometa je samo voda na jj mlin.
Ajde no... Naredijo lahko še mnogo več.Poleg tega je pa Stevanović itak napovedal blokado države in ta blokada ringa je pa to, kar v praksi dejansko lahko naredijo.
Se povsem strinjam ampak takole na prvo žogo z malo improvizacije je načeloma to to in to sme imel v mislih. V primeru bolj konkretne organizacije v več velikih skupin pa se da res veliko bolj blokirati vse skupaj ampak ja, potem smo točno pri tem kar si tudi omenil - odgovornost. Sploh, če bi prišlo do kakšnega naleta vozila v skupino ljudi itd., pol bi šele bilo pestro.Ajde no... Naredijo lahko še mnogo več.
Samo dokler ni med njimi kakšne pametne koordinacije, je to to.
Se pa vsak z vsaj malo delujočih možganov v glavi zaveda, da bi ob namerni organizaciji večjih blokad (ki bi itak ušle izpod kontrole) kazensko odgovarjal