Abejžnobejž, a zih' da ne vsaj 100x?
Saj veš - zdaj je v modi pretirano pretiravanje ob vsaki priložnosti pa to, sploh na določene tematike tako da "just go for it"
#protesti #diktatura #fašizem #rasizem #policijaubija #BLM #whiteprivilege
Če bi svoje poste preštel ti ne bi bilo treba ugibat koliko sem falil.
Ljubljanski policisti so sporočili, da se je na petkovih protestih tudi tokrat zbralo okoli 5000 ljudi, neuradna številka je še enkrat večja. Več protestnikov je preskočilo varovalno ograjo pred parlamentom, nekaj deset pa jo je pričelo podirati. Pri tem niso upoštevali ukazov policistov, naj prenehajo, zato so jih ti sedem prijeli in odpeljali na policijsko postajo, kjer so vsem izdali plačilne naloge.
mogoče tebi, meni čisto ok deluje.
Jup, zaenkrat "planeta B" res ni oz. še ni na voljo in bi morali res lepše skrbeti za našo mati Zemljo
Še malo slikovega gradiva od včeraj:
jest sm že mal star pa mi tale antiFa ni čist jasn
Al to samo Fa ne marajo, al so na splošno skregani s higienskimi pripomočki?
Jup, zaenkrat "planeta B" res ni oz. še ni na voljo in bi morali res lepše skrbeti za našo mati Zemljo
Šur. Če kakšno dejstvo ne drži toliko slabše zanj. Vsak dan natrosiš kopico dejstev ki si jih ali sam ali pa so jih tisti ki si jih linkal potegnili točno od tam. Iz riti. Greva skupaj štet ali jih boš sam?Abejžnobejž
Falil si za toliko, kot si napisal, torej za 50x. Ne pogovarjava se o številu spisanih postov temveč o stvareh (navedbah), ki se jih potegne iz riti kot si brihtoliral nekaj postov nazaj.
In če bi ti dejansko bral kaj pišem in sprocesiral zadevo, bi ugotovil, da je iz riti potegnjenih stvari bolj kot ne natanko 0 (nulo, zero, nada) in da so vse navedeno običajno dejstva, ki jih po potrebi velikokrat podkrepim z viri tako da lahko zaključiš z bluzenjem. Ampak kolikor "te poznam" je to bolj malo verjetni scenarij but still... upanje umre zadnje.