A je tist pizdun tudi dobil kakšno obvestilo oz. je zaradi svojega dejanja, ki povzroča občutek vznemirjenosti in ponižanosti, v obravnavi tako kot ta "biser"?To ne bi smel, je zdaj na isti strani kot pizdun, ki je pljunil v Horvata.
A je tist pizdun tudi dobil kakšno obvestilo oz. je zaradi svojega dejanja, ki povzroča občutek vznemirjenosti in ponižanosti, v obravnavi tako kot ta "biser"?To ne bi smel, je zdaj na isti strani kot pizdun, ki je pljunil v Horvata.
Un "Horvatov" je že v gulagu.A je tist pizdun tudi dobil kakšno obvestilo oz. je zaradi svojega dejanja, ki povzroča občutek vznemirjenosti in ponižanosti, v obravnavi tako kot ta "biser"?
Aja, no... nisem še preklopil.Misliš v "arbeit macht frei" delavnem koncentracijskem taborišču s sežigalnico? Gulagi so pri komunistih, mi imamo pa zdaj nacizem in fašizem
Ni panike, znamo biti kmalu nazaj pri gulagih.Aja, no... nisem še preklopil.
Eh, torej se na fašizem sploh ne bom privajal.Ni panike, znamo biti kmalu nazaj pri gulagih.
Saj to - gulag - je izum t' levih!Ni panike, znamo biti kmalu nazaj pri gulagih.
heh...miloševiĆ alah akbar
Kdo ve, če tale Lotta ni dvojnica koprive. Podoben slog nabijanja.Saj to - gulag - je izum t' levih!
Sicer pa, tole je iz lastnih izkušenj ali So mi povedali (za gulage in za naci kampe)
In to vse v enem letu odkar je IJJ na vladi.
Sedaj ali je Jenul odrešitel? Kote mesija, maršal, novi obraz.
Aja, ne poznaš koprive. he he seveda, ker ni bilo objavljeno v norem tv političnem trobilu. Sicer pa jaz nisem levičar. Sodim v skupino 90% normalnih ljudi, ki se jim zdi tole obmetavanje in hladna vojna med njimi smešna. Idiotska.Zakaj koprive? In kaj ste potem vi levičarji driska???? krvava driska???
Ne citiraj nečesa kar ne poznašModus operandi....
Ko ugasnejo dotoki denarja, na dan privrejo frustracije in sovraštvo: Tako se je na tnalu znašel župan Radencev Leljak! | Nova24TV
"Z nostalgijo se spominjam mirnih časov v občini Radenci pred ustaškim županom," je na družabnem omrežju Facebook zapisala Irena Petek Petka iz Radencev, kjer županuje Roman Leljak. Leljak je v svojem odzivu razkril, da imajo tako grobe besede občanke svoj razlog - družinsko ekonomijo je namreč...nova24tv.si
samo zaradi zgodovinske resnice.Saj to - gulag - je izum t' levih!
Sicer pa, tole je iz lastnih izkušenj ali So mi povedali (za gulage in za naci kampe)
Saj to - gulag - je izum t' levih!
In to vse v enem letu odkar je IJJ na vladi.
Sedaj ali je Jenul odrešitel? Kote mesija, maršal, novi obraz.
Tipično za SDS skrajneža. Ponavljanje besed führerja. Če ne gre pa ponavljanje mojih besed. Bedno. Nekateri imamo in uporabljamo svojo glavo.Idiotske so kvecjem tvoje objave.